SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Groepsuitje in Giethoorn - Workshops voor jong en oud! WO01

Wilt u uw bezoek aan Giethoorn uitbreiden met een leuke en leerzame workshop? Dan is dit arrangement zeker iets voor u. U combineert uw lunch, high tea of diner met één van onze workshops.

Gezelligheid in ons Restaurant
Groepsuitje Giethoorn

Nieuw in het aanbod Workshops. Gezellig met uw vrienden, familie of collega’s één van onze workshops volgen gecombineerd met en high tea, lunch, diner of buffet. Ook zijn de workshops te combineren met één van onze andere arrangementen.

De Workshops

Schilder workshop
In een leuke en ontspannen sfeer wordt u wegwijs gemaakt in de schilderwijze van Bob Ross of Jenkins. U maakt onder professionele begeleiding een eigen schilderij of vormt samen met uw familie of collega’s één groot schilderij (1,5 uur).

Mozaïek workshop
De kleine felgekleurde steentjes vormen de ingrediënten voor een leuke middag, waarbij u een bloempot omtovert tot en Mexicaans potje. (1 uur)

Sieraden maken
Sierlijk of sportief, het maakt niet uit. Uw eigen smaak en kleur verwerken in een leuke ketting, oorbel of armband. (1½ uur)

Zeepkettingen maken
De nieuwe trend uit het sieraden maken ontstaan. Zeepvormen, kralen, lint, schelpen, u kunt het allemaal combineren tot een mooie geurende ketting. (1,5 uur)

Kookworkshop
De koks van ons restaurant geven u een kijkje in hun keuken. Zij brengen u op een leuke ontspannen manier de fijne kneepjes van het koken bij, die u daarna zelf kan gaan nuttigen. Prijs en invulling op aanvraag. (Deze hoeft niet gecombineerd te worden met een diner of dergelijke. Dat is al inbegrepen.)


Klopmen schilderen
U gaat onder begeleiding een originele houten klomp (of een paar) decoreren

High tea, lunch of Diner

Bovenstaande workshops combineert u met een High Tea, lunch of diner (met uitzondering van de kookworkshop). Alles wordt met veel aandacht door onze koks voor u bereid. Dus dit wordt op en top genieten.

Dit arrangement is inclusief

  • High Tea, lunch of diner
  • Een van de genoemde workshops

Prijs: op aanvraag en afhankelijk van de keuze van de workshop en lunch, high tea of diner.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje