SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Groepsuitje in Den Bosch - Speel the City Challenge

In dit spannende, actieve stadsspel in Den Bosch is het de bedoeling dat je samen de juiste letters verzamelt en het langste woord maakt. Is jouw team de Scrabblekampioen? Go For It met dit groepsuitje in Den Bosch!

Kooi City Challenge
Groepsuitje in Den Bosch? Speel de City Challenge

Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens deze activiteit vol leuke teambuildingopdrachten in hartje stad! Verdien letters met verrassende doe- en denkopdrachten die betrekking hebben op de stad. Deze letters vormen uiteindelijk de sleutel tot de overwinning.

Het Spel

De teams gaan onder andere een tangram leggen, een (denkbeeldig) mijnenveld oversteken, een raadsel oplossen en een Sudoku puzzel maken. Tijd speelt hierbij een belangrijke rol. Zo heeft ieder team 15 minuten om zich te verplaatsen via unieke tracks en vervolgens 15 minuten voor het vervullen van de opdrachten. Zelfs op het laatste moment zijn er doormiddel van een spannend eindspel nog extra letters te verdienen. Vormen jouw letters uiteindelijk het woord met de meeste punten?

Deze City Challenge in Den Bosch is inclusief:

• Begeleiding en instructie
• Gebruik van alle materialen
• 2 Consumpties per persoon
• Prijsje voor het winnende team


Duur van het programma: 3 uur

Prijzen

€30,25 pp (min. 20 personen)
€27,25 pp (min. 60 personen)
€24,20 pp (min. 121 personen)


De prijzen van dit groepsuitje zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje