SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Groepsuitje in Gelderland - Solex rijden en Laser Kleiduifschieten

U splitst zich bij grotere groepen in 2 groepen op. Eerst een Solextocht. Na een uitleg van de Solex begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gelderland) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Afhankelijk van uw voorkeur en groepsgrootte wordt er in colonne gereden of met 2 aparte routes.

Solex
Solexen & Laser Kleiduifschieten in Gelderland

U splitst zich bij grotere groepen in 2 groepen op (tot 30 personen kan eenvoudig samen bediend worden). Eerst een Solextocht. Na een uitleg van de Solex begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gelderland) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Afhankelijk van uw voorkeur en groepsgrootte wordt er in colonne gereden of met 2 aparte routes.


Ongeacht uw keuze: het is een bijzondere verschijning die veel mensen glimlachend doen omkijken of doen zwaaien. En uiteraard zoeken wij altijd de mooiste routes voor u uit.


Uiteraard kunt of een drankje nuttigen bij de lokale horeca. U heeft voldoende tijd om tussendoor ergens even te stoppen.


Na de Solextocht krijgt u een flesje water en krijgt u een uitleg over het Laser-Kleduifschieten. Wij leggen uit hoe het geweer werkt, hoe te schieten en wat te doen. Het is volledig veilig, het betreft naar Laser omgebouwde jachtgeweren (dus geen luide knallen, hagel in de velden en terugslag). U gaat met vijftallen tegelijk schieten (dus u hoeft niet extreem lang te wachten) en de scores worden bijgehouden.


Uiteindelijk (na verschillende schietspellen) is er uiteraard een beker voor de winnaar en voor de verliezer.

Over ons

DE aanbieder van afwisselende uitjes in de omgeving Laren, Lochem, Borculo, Deventer en Zutphen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om mensen blij te maken met een uniek en afwisselend uitje voor een scherpe prijs (de scherpste in de regio). Samen leuke dingen doen en u een dag om nooit te vergeten aan te bieden.

Het Solex & Laser Kleiduifarrangement is inclusief:

 • Gebruik van solexen
 • Gebruik van de laser-kleiduiven
 • Route
 • Verzekering (WA en ongevallen inzittendenverzekering)
 • Leren jassen en pothelm
 • Flesje water

Prijs: € 63,00 p.p. op basis van minimaal 14 personen


Bijzonderheden:


 • Voor de Solexen is een brommer of autorijbewijs nodig en de minimumleeftijd is 16. TIP als er ook minderjarigen bij zijn: maak een combinatie van Solexen en een Tuk Tuk

 • Wilt u alleen Solexrijden? Dat kan uiteraard ook en de kosten zijn dan € 38 p.p.


Optioneel erbij te boeken:

 • Koffie/thee met appelgebak a € 6,25 p.p.
 • BBQ a € 19,00 p.p.
 • Afkoop drank voor 4 uur a € 22,00 p.p.
 • Stamppotbuffet a € 19,00 p.p.

Beschikbare aantallen:
110 Solexen (voor mensen zonder rijbewijs is er eventueel een elektrische 7-persoons Tuktuks beschikbaar of Trigger Arrow (2 persoons-voertuigen)
5 Kleiduifgeweren


De prijs van dit Solex & Laser Kleiduifarrangement is geldig tot en met 31 december 2018.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje