SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Groepsuitje in Breda - Speel WhatsApp Sudoku

Speel WhatsApp Sudoku met uw groep in Breda. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen Breda centraal! Dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend stadsprogramma.

Stad Unique & Sport Unique
Groepsuitje in Breda - Speel WhatsApp Sudoku

Uit in Breda met uw groep met het stadsspel WhatsApp Sudoku. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen Breda centraal! Dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend stadsprogramma.

Puzzelen door de stad Breda

U kent ze vast wel, de populaire Sudoku cijferpuzzels waaraan veel mensen zich op dit moment tijdens vrije minuten (soms uren) bezig houden. Horizontaal en verticaal probeert u de cijfers 1 t/m 9 in te vullen in een rij maar per aangegeven vakje mag dit cijfer eenmaal voorkomen. Zenuwslopende taferelen levert dit soms op, vooral wanneer de moeilijkheidsgraad stijgt. In groepsverband kunt u nu deelnemen aan WhatsApp Sudoku. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen een stad centraal! Dus ook voor de niet-puzzelaars een uitdagend programma.

Speel WhatsApp Sudoku

In groepjes gaat u op pad, gewapend met een kaart van het centrum waarop een Sudoku staat ingetekend. U heeft een lijst met foto's ontvangen met de daarbij behorende coördinaten. Zodra u de exacte locatie heeft gevonden, maakt u een groepsfoto en stuurt u deze via WhatsApp naar de instructeur. U ontvangt vervolgens een vraag. Het antwoord op deze vraag is een cijfer welke u in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen u beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt! Het is dus niet alleen maar puzzelen.


Duur: 2-3 uur

WhatsApp Sudoku in Breda is inclusief:

  • Doe het zelf pakket
  • Spelprogramma
  • Speluitleg op papier

Prijs per team: € 36,- exclusief BTW (maximaal 6 personen per team)


Reserveringskosten bij 1-6 personen: 1x €5,-
Reserveringskosten bij meer dan 6 personen: 1x €15,-


De prijs van dit Spelarrangement in Breda is geldig tot en met 31 december 2018Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje