SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Groepsuitje in Brabant - Crime City Spel Den Bosch

Maak in Den Bosch kennis met de hypermoderne virtuele gps game Crime City. Tijdens dit actieve spelprogramma, waarbij teambuilding voorop staat, gaat u met behulp van smartphones en portofoons de strijd met elkaar aan.

GPS Tocht Den Bosch
Crime City!

Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie! Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel.

Een groepsuitje voor echte speurneuzen!

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans! We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café.

Bij deze Crime City in Den Bosch is inbegrepen:

  • Professionele begeleiding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 consumptie en versnapering
  • Tablets

Prijs:


  • 12 - 19 personen € 35,95 p.p. incl. BTW
  • 20 - 39 personen € 33,50 p.p. incl. BTW
  • Vanaf 40 personen € 29,95 p.p. incl. BTW

Minimum aantal personen is 12.

Reservering voor kleinere groepen?

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!


De prijs van deze Crime City door Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2023.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje