SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Groepsuitje in Amersfoort - speel Stads Monopoly in Amersfoort

Speel nu het populaire bordspel in de frisse buitenlucht en geniet van de stad waarin je speelt. Met dit spel valt dik geld te verdienen! Je pion is een telefoon, je geld is mobiel geld en de dobbelstenen zijn je benen. Waar geef jij je geld aan uit?

Molopoly
Speel in Amersfoort het Monopolyspel in het echt

Speel nu het populaire bordspel in de frisse buitenlucht en geniet van de stad waarin je speelt. Met dit spel valt dik geld te verdienen! Je pion is een telefoon, je geld is mobiel geld en de dobbelstenen zijn je benen. Waar geef jij je geld aan uit? De leukste straten? Of liever steegjes, kerken, musea of bioscopen?

Het stadsspel voor een leuk groepsuitje in Amersfoort

Dit spel wordt in groepjes gespeeld. Elk groepje krijgt een Monopoly-bord met achterop een kaart van het stadscentrum en een mobiele telefoon. Ook krijg je een informatieboekje met daarin achtergrondinformatie over de te kopen plekken. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk plekken aandoet waarvan je uiteindelijk een ‘straat’ probeert te verkrijgen. Via de mobiele telefoon komen gedurende het programma berichtjes binnen met saldo-informatie van de bank. Na een uur worden onder het genot van drankjes de overgebleven straten geveild en kan onderling gehandeld worden. In de tweede ronde krijg je de gelegenheid om extra geld te verdienen door middel van kans-opdrachten, en bezoek je zoveel mogelijk plekken waar je nog niet bent geweest. Hierna wordt duidelijk welk groepje het rijkst is en het spel heeft gewonnen.


Stads Monopoly is een actief uitjes voor jou en je vrienden, familie of collega's. Er moet goed samengewerkt worden, maar er zal vooral veel gelachen worden!

Dit groepsuitje in Amersfoort is inclusief:

  • Begeleiding en instructie
  • Gebruik van spelmateriaal
  • Informatieboekje
  • 3 consumpties p.p.
  • Prijsje winnende team

Duur van het programma: 3 uur

Prijzen

€38,75 pp (min. 10 personen)
€33,30 pp (min. 15 personen)
€30,25 pp (min. 20 personen)


De prijzen van dit groepsuitje zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje