SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

HILARISCH groepsuitje Crazy 88 in Amsterdam

Voor een hilarisch uitje in Amsterdam is de Crazy 88 een aanrader. Verdien een euro als straatartiest, doe midden op de Dam allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans. Voorbeelden van opdrachten die u moet gaan doen. Goed dus voor een vrijgezellenfeestje, maar ook met familie en collega's kan het zeker hilarisch worden!

Crazy
Crazy 88 is doorgedraaid, spannend en komisch!

Bent u écht klaar voor de stad? Wij komen nu met het meest hilarische uitje van Nederland! Dit waanzinnige opdrachtenspel is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88.

De opdrachten

Crazy 88 staat voor 88 (té) gekke opdrachten, die binnen een bepaalde tijd dienen te worden uitgevoerd. Nu vonden wij 88 opdrachten wel erg veel en hebben er daarom 10 van gemaakt:
1. Drink een kopje koffie bij iemand thuis
2. Verdien een euro als straatartiest
3. Doe midden op de Dam allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans...

O, dit valt best mee hè? Haha! Nou, maak uw borst maar nat! De andere opdrachten zijn namelijk véél uitdagender, véél grappiger en vooral vééééél CRAZIER!!!

Het spel in het centrum van Amsterdam

U wordt in het centrum van Amsterdam opgesplitst in teams van 4 - 8 personen en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het gekst ... uuhh we bedoelen het snelst!

Moge de CRAZIEST winnen!!

Bij dit hilarische groepsuitje in Amsterdam is inbegrepen:

  • Begeleiding
  • 1 consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • 1 DVD met alle filmpjes

Prijs

Prijs: € 19,50 p.p. exclusief BTW
Tijdsduur: 2,5 uur.
Minimum aantal personen: 8.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit hilarische groepsuitje in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje