SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Groepsuitje strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten! op het strand

Voor een actief dagje op het strand met familie, vrienden, voor een vrijgezellengroep of met collega's is dit prachtige brede zandstrand in Ouddorp bij uitstek geschikt voor sportieve activiteiten zoals blokarten, powerkiten of kitebuggyen. En met een culinaire afsluiter een gegarandeerd geslaagd uitje!

Strandzeilen
Een stranddag beleven op het brede zandstrand van de Brouwersdam

Deze strandlocatie heeft alles te bieden om jong en oud een geweldige dag op het strand te laten beleven, van kitesurfschool tot evenementen op het grote strand van de Brouwersdam. Naast de kitesurfschool en de zomerkampen bieden we speciale arrangementen aan voor familie uitjes, vrijgezellenfeesten en sportieve groepsuitjes. We staan op het strand van de Brouwersdam op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

Sportieve groepsuitjes op het strand

Op een sportieve manier een leuke dag aan het strand beleven? De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en bestaan uit verschillende elementen, voor een afwisselende dag aan het strand.


De mogelijkheden zijn onbeperkt; van een uur strandzeilen tot een volledig dagprogramma met een heerlijke afsluitende barbecue of diner.


Naast de arrangementen bieden wij ook de mogelijkheid om zelf een groepsuitje samen te stellen aan de hand van de los te boeken activiteiten en het culinaire aanbod van ons naastgelegen strandpaviljoen.

Ervaar de ultieme kick! Blokarten!

Blokarten is een spectaculaire strandactiviteit die geschikt is voor jong en oud. Een blokart is een zeilwagen, waarmee je met de goede wind flinke snelheden kunt halen. Voor blokarten, oftewel strandzeilen, is geen zeilervaring nodig. Benut de wind en scheur zo hard mogelijk over het strand! Laat zien dat je die collega die wel zeilervaring heeft, te snel af bent. Wil je ook blokarten of strandzeilen met uw collega’s? Bij ons kan het!

Kitebuggyen op het strand in Zuid-Holland!

Bij het kitebuggyen gebruik je een grote vlieger om je met behulp van de wind voort te laten trekken in een buggy. Spanning en sensatie staan centraal bij deze activiteit. Kitebuggyen is een uitje waar iedereen aan mee kan doen! De vliegers zijn zo groot, dat er weinig wind voor nodig is om ze hun werk te laten doen. Het kitebuggyen kan dus ook bij een lagere windkracht doorgaan.

Powerkiten in Ouddorp!

Voel de snelheid en kracht van de wind in je vlieger (powerkite). Tijdens het powerkiten kunnen jullie je compleet uitleven op het brede strand van de Brouwersdam. We gebruiken verschillende maten vliegers. Uiteraard passen we de grootte van de vlieger aan op de desbetreffende windkracht. Op deze manier waarborgen wij altijd de veiligheid van onze deelnemers tijdens de clinic.

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie of thee en een Zeeuwse bolus
  • Eigen instructeurs, materiaal en begeleiding
  • Sportieve activiteit naar keuze: strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten
  • Tijdsduur activiteit: 2 uur

Prijs: vanaf € 40,50 p.p.
Prijs met lunch: vanaf € 56,00 p.p.
Prijs met BBQ: vanaf € 60,50 p.p.


Dit arrangement is te boeken vanaf 6 personen, kleinere groepen op aanvraag.

De prijs van dit stranduitje in Brouwersdam is geldig tot en met 31 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje