SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

GPS-tocht door de binnenstad van Arnhem

Het gezelschap wordt in kleine groepjes verdeeld en elk groepje krijgt een GPS mee. Je gaat op pad door het centrum en komt langs de mooiste plekjes van Arnhem, dus houd niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten!

Samen zoeken
GPS-tocht door de binnenstad van Arnhem

Met een supermodern GPS-toestel navigeer je moeiteloos te voet door de stad. Deuren worden voor je geopend die voor anderen gesloten blijven. Ondertussen lukt het jou en je groep ook nog om raadselachtige opdrachten op te lossen tijdens deze GPS-wandeling. Hierdoor vind je ook de volgende hotspot van de stad.

De satelliet is de stadsgids

De satelliet is je gids tijdens deze actieve GPS-wandeling door het centrum. Onderweg kom je langs de mooiste plekjes van de stad. Houd tijdens de GPS-wandeling dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Je moet zelf de juiste coördinaten vinden. Bij elk coördinaat moet je een vraag oplossen en met dit antwoord kun je het volgende coördinaat berekenen. Maar ben je ook sneller dan de concurrent? Wie strijkt er met de eer? Lukt het jouw team om samen te werken en blijf je stressbestendig tijdens de GPS-ontdekkingstocht? Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt onder het genot van een drankje. Een actief en cultureel spel voor jong en oud!

Bij deze GPS-tocht door Arnhem is inbegrepen:

  • Begeleiding en instructie
  • Gebruik GPS
  • 1 consumptie p.p.
  • Duur programma: 3 uur

Prijzen:

€23,60 pp (min. 15 personen)
€22,40 pp (min. 60 personen)
€21,20 pp (min. 120 personen)


8 t/m 14 personen: 15 x € 23,60 (minimum bedrag voor 15 personen)


De prijzen van dit groepsuitje in Arnhem zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje