SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Vriendinnendag op de Veluwe met E-Chopper rijden en een High Tea

Tijd voor een actief en gezellig dagje weg met vriendinnen? Tijdens deze dag ga je lekker touren op de e-chopper en staat er ook nog een heerlijke High Tea voor jullie klaar. Genieten in de natuur en rondrijden op de e-chopper.

E-chopper
Stil en elektrisch genieten op de Veluwe

Een compleet dagje uit met vrienden, als vrijgezellenfeest of gewoon er even lekker tussen uit. Daarna lekker genieten van een heerlijke High Tea. De Veluwse High Tea is genieten!

Ontdek de natuur en natuurlijk het E-chopper rijden

Huur een E-Chopper en verken de prachtige Veluwe! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de Veluwe. Je kunt de E-Chopper huren vanaf 2 personen

Het Recreatiepark

Dit recreatiepark biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u liever wat anders doen dan e-chopper rijden en een high tea. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen! Bijvoorbeeld: Genieten van de natuur met een fietstocht onder begeleiding, sportief aan de slag met de onze Bootcamp, avontuurlijk op pad met de buggytour, of gewoon genieten tijdens de huifkartocht. Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de Oudhollandse tafelspelen of GPS klootschieten. Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park dan is dat ook mogelijk we bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

Bij deze vriendinnendag met e-choppers is inbegrepen

  • E-chopper rijden
  • High Tea
  • Programma duur 3,5 uur

Prijs: € 45 p.p.
Minimaal 2 personen


Minimale leeftijd 16 jaar en in het bezit van een (brommer)rijbewijs.


E-chopper rijden is niet mogelijk van november tot maart. Voor + € 5.00 p.p. is buggy rijden mogelijk, maar er zijn ook vele andere activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden.


De prijs van dit gezellige dagje uit op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2021.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje