SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Gezellig familieuitje op de Veluwe - Boerenbuitenspelen

Familietijd is belangrijk, dat weten we maar al te goed. Beleef een super leuke familiedag waarbij iedereen leuke activiteiten kan doen, alleen en samen en zo leuke hilarische momenten met elkaar beleeft. Als afsluiter geniet u van een heerlijke BBQ zodat er voor ieder wat lekkers te smikkelen is.

Boerenbuitenspelen
Gezellig familieuitje – Boerenbuitenspelen

Quality time met uw familie; leer elkaar beter kennen tijdens deze Boerenbuitenspelen! Wat een geweldig familie-uitje staat u te wachten; boek nu!

Boeren Buitenspelen

Boerenbuitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Met een gekleurde boerenzakdoek om geknoopt betreedt u in groepjes het grote weiland waar de tractor u al toelacht en de scharnieren klompen al klaarliggen voor het eerste boeren buitenspel. Elk spel heeft een originele en soms ook fanatieke knipoog naar het boeren buitenleven.


Wordt het 2 emmertjes water halen of water naar de zee dragen? Wie zal het zeggen, het is namelijk niet alleen kracht, maar ook inlevingsvermogen en tactiek die deze middag tot een hilarisch teamverband zullen leiden.


Onder het genot van boerenjongens of boerenmeisjes kunt u in een ontspannend moment samen de tactiek voor de 2e ronde bespreken. Is het nou snelheid, samenwerking of het plezier wat jullie de spelen laat winnen? Probeer het zelf uit en win samen met uw groep een goud klomp!


De activiteiten bestaan uit:
1. Hooivork keilen
2. Twee emmertjes water halen
3. Kruwagen riejen
4. Ringsteken
5. Tractor sleuren
6. Kiel hangen
7. Vliegende kiep

Wat de boer niet kent dat vreet ie niet? En terecht!

Daarom hebben wij een BBQ zodat u lekker kunt nagenieten van deze geweldige middag en er voor ieder wat wils te smikkelen is. Na 2 uur Buiten spelen is het tijd om aan tafel te schuiven! Eet smakelijk allemaal.

Bij dit familieuitje is inbegrepen:

  • 2 uur BoerenBuitenspelen
  • BBQ Bronze

Prijs: € 37,90 p.p.
€ 27,45 per kind (3 t/m 12 jaar)

Vanaf 12 personen.


De prijs van dit familieuitje is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje