SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Feestavond met DJ workshop - DJ op uw eigen feest

Een feestavond in hartje Leiden met voorafgaand een DJ workshop, zodat u zelf de DJ tijdens de avond kan zijn waardoor het een uniek feest zal worden!

DJ workshop
Wees de DJ op uw eigen feest

Maak van deze feestavond helemaal uw feest. Samen met een gezelschap kunt u de kneepjes van het DJ vak gaan leren en erachter komen wie de beste DJ op het feest gaat worden. Met deze workshop zijn jullie helemaal klaar om de DJ op het feest te gaan worden.

De feestlocatie in het centrum van Leiden kan uw feestavond helemaal compleet maken met diner, borrelarrangement en muziekapparatuur.
Wij helpen u graag om deze feestavond te organiseren!

De DJ workshop kan ook zonder gehele feestavond geboekt worden, dit kan op uw eigen locatie of bij onze horecalocatie. In dit laatste geval dient dan wel diner of lunch genuttigd te worden.

3 gangen menu bij de Burcht in Leiden

Wanneer u een dagje of avondje uit in Leiden aan het plannen bent kunt u niet om de Burcht van Leiden heen. Een prachtige historische locatie waar u heerlijk kunt wandelen en picknicken in de natuur.

Hier vlakbij kunt u genieten van een 3 gangen keuze menu.

Ook de ideale locatie om te genieten van een high tea of waar uw workshop of binnen activiteit kan plaatsvinden.

Prijs per persoon: €29,50
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 6

DJ workshop - topuitje voor muziekliefhebbers

In 1,5 uur leren jullie alles over DJ's. Hoe werkt de apparatuur? Wat is ritme? Waaruit is een house nummer opgebouwd? Dat zijn vragen die beantwoord worden! Uiteindelijk staan jullie het grootste gedeelte van de tijd zelf achter de knoppen, en krijgen jullie een DJ certificaat als afsluiting. De workshop wordt gegeven door professionele DJ's met veel (internationale) ervaring en op de scene-standaard apparatuur. Vinden we in jullie groep de nieuwe Tiesto of Afrojack?!

Prijs is exclusief locatie en reiskosten.

Prijs per persoon: €36,00
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 7

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje