SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Geniet in het Riet - Familieweekend in Overijssel

Samen met vrienden of familie 2 dagen genieten van een compleet verzorgd programma inclusief overnachting midden in Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Na dit familieweekend of vriendenweekend gaat u zeker met een goed gevoel weer naar huis!

Vakantiepark
Familieweekend of Vriendenweekend? Kom naar Paasloo de Weerribben in Overijssel

Geniet van de rust en de ruimte die het Nationaal Park de Weerribben-Wieden u te bieden heeft. Een volledig verzorgd verblijf in Paasloo van 3 dagen waarbij u de gelegenheid heeft de omgeving te ontdekken. Breng ook een bezoekje aan Giethoorn, dit bijzondere plaatsje, ook wel het Hollands Venetië genoemd, is zeer zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.

Heerlijk verzorgd 3-dagen er op uit in Paasloo

1e dag
Vanaf 12:00 uur kunt u al terecht bij het restaurant en kunt u gebruik maken van alle faciliteiten.


• Zwembad (zwemdiploma verplicht)
• Darts, gezelschapspellen, Mega twister, Mega mikado, mega dammen, mega Yahtzee, Mega toren van Paasloo
• Sportfaciliteiten als tennisbaan, badminton, tafeltennis, basketbal, voetbal, Jeu de Boules
• Boerengolf: Een gezellige variant op het bekende golfspel. Speel met de boerenclub en boerengolfbal het 6-holes parcours
• Klootschieten: Wie heeft de minste worpen nodig met de kloten op het 4 kilometer lange parcours?
• Voetgolf: Wie legt het parcours vol hindernissen en opdrachten het beste af?
• Poolvoetbal: Speel nu het bekende poolbiljart alleen dan met je voeten.


Zo kunt u optimaal genieten van uw vrije dagen en alvast de omgeving gaan verkennen. Om 15.00 uur kunt u uw villa betrekken.

19.00 uur
Uitgebreid 3-gangenmenu in het restaurant.

2e dag
08.30 uur

Het ontbijt wordt bij uw bungalow gebracht.

18.00 uur
Bij het restaurant staat de barbecue of gourmet voor u klaar. U kunt deze ophalen om lekker in uw bungalow op te gaan eten.

3e dag 09.00 uur
Het ontbijt wordt bij uw bungalow gebracht.
U kunt op ieder gewenst tijdstip uitchecken.


Genoemde activiteiten zijn naar eigen wens in te plannen.

Sfeervolle Paasloo locatie in de Weerribben-Wieden

De gezellige, voormalige boerenhofstede is gelegen aan de rand van Villapark de Weerribben Paasloo en biedt plaats aan knus café, sfeervolle lounge, serre met een mooi uitzicht op de tuin en waterpartij. U verblijft in één van de 4-, 6- of 8-persoonsvilla's, die voorzien zijn van een rieten dak, ruime tuin met veel privacy. Nieuw in 2015 zijn de familievilla's, een apart gedeelte van het villapark. Deze villa's zijn geschikt voor gezelschappen tot 16 of 24 personen, voorzien van alle luxe, 2 keukens, ruime woonkamer, mooie tuin en is iedere 2-persoonskamer voorzien van een tv en eigen badkamer. U kunt gebruik maken van het zwembad en de andere faciliteiten.

Den brasserie in Giethoorn met een gezellige huiskamersfeer gelegen in het hart van het historische dorpscentrum van Giethoorn, grenzend aan de dorpsgracht en het meer 't Bovenwijde. U verblijft in één van de waterlodges (2,4 of 6 persoons), waarbij u ook de beschikking heeft over een elektrosloep die bij de waterlodge behoort. Het dagje Giethoorn op zondag wordt vervangen door een dagje de Weerribben.


De rietgedekte ruime villa zijn luxe ingericht en hebben een terras aan het water.

Tips voor een geslaagd verblijf

1. Dagje Giethoorn + € 32.50 p.p.
De fietsen staan voor u klaar voor een mooie fietstocht door de Weerribben naar Giethoorn. Bij aankomst in Eetcafe Giethoorn kunt u even b ijkomen onder het genoet van All you can eat pancakes. Vervolgensgaat u twee uur rondvaren of met de Fluisterboot. Aan het einde van de middag fietst u weer terug naar Paasloo

2. Dagje Weerribben + € 32.50 p.p.
De fietsen staan voor u klaar voor een fietstocht door de Weerribben naar Kalenberg. Voro onderweg ontvangt u een utigebreide picknick mee. In Kalenberg stapt u in de rondvaartboot voor een tocht van 1.5 uur door de Weerribben. Vervolgens sluit u het dagje Weerribben af door de fietstroute te vervolgen.

3. Ontsnappen en ontspannen + 42.50 p.p.
U wordt ontvangen in het restaurant voor een warme consumptie. De ulieme Escape ervaring gaat beginnen. De cipier breng u n aar escpae room De Slager van de Oldemarkt om te gaan helpen met de zoektocht naar de vermiste persoon. Lukt het u uit dehanden van de Slager teblijven? Bij terugkomt kunt u genieten van een all you can eat Pancakes of uitgebreide koffietafel. Aansluiten speelt u The Bomb: 1 speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet het makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: De experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen - voor het te laat is!

Dit weekendje weg in Overijssel is inclusief:

 • 1x Een 3-gangen diner
 • 2 x ontbijt in uw bungalow
 • 2 Overnachtingen
 • Barbecue OF gourmet in uw bungalow
 • Toeristenbelasting
 • Schoonmaakkosten
 • Servicekosten

Prijs: vanaf € 195,00 p.p. (minimaal 4 personen)

Dit arrangement is uit te breiden met:

 • Escape room de Slager van oldemarkt (7 pers max per keer): Ontsnap binnen  de 60m minuten aan de Slager van Oldemarkt + € 115,00 per room
 • Prison Break Paasloo: Speel in teams tegen elkaar en probeer met je team als eerste bij de vluchtauto te komen. + € 20,00 p.p. (min. 10 pers)
 • Lopen op het water: Stap in de aquabubbel en probeer te lopen op het water (van okt-mrt in zwembad) +€ 75,00 per uur (2-3 ballen) of € 5.00 per keer
 • Familieboogschieten: Schiet op punten, voorwerpen en onderga een ronde blindschieten + € 7,50 p.p.
 • Klimbos Paasloo: 700 meter lang klimplezier verdeeld over 4 parcours + 18,00 p.p.
 • Huifkartocht Weerribben: Rondtocht van 1,5 uur  door de Weerribben met paard en wagen (€ 160,00 prive wagen tot max. 20 pers.)
 • The World Smallest Escape The Box: Wie of welk duo weet het snelst binnen de 6 minuten te ontsnappen? + € 50,00 per uur
 • The King of kickbike: Wie kroont zich tot the King of Kickbike tijdens dit actieve spel waarbij u in teams tegen elkaar strijdt?
 • The Pub quiz: Een wervelende quiz vol vragen over muziek, sport, wetenswaardigheden waar bij je algemene kennis op de proef wordt gesteld + € 5,00 p.p. (min. 10 personen)
 • The Bomb : een leuke en spannend spel. Welk team kan op tijd de bom ontmantelen voor dat hjij ontploft? + € 5,00 p.p.
 • Arrow Battle : Neem het tegen elkaar op met pijl en boog. Wie schakelt het andere team als eerste uit?+€ 7,50 p.p.
 • Crazy Bingo: Een ludieke variant van het bekende Bingo spel, waarbij je niet op je stoel kunt blijven zitten. + € 12,50 p.p. (min. € 175,00)

De prijs van dit weekendje weg met familie of vrienden in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje