SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Familieweekend met Huifkartocht, Boerenspelen, BBQ en nachtje in een chalet bij [..]

Bent u dit jaar aan de beurt om het jaarlijkse Familieweekend te organiseren? Dan hebben we een hilarisch programma voor u gemaakt in het prachtige Hanzestadje Doesburg, gelegen tussen de Veluwe en de Achterhoek.

Chalet
Familieweekend met Huifkartocht, Boerenspelen, BBQ en nachtje in een chalet bij

Bent u dit jaar aan de beurt om het jaarlijkse Familieweekend te organiseren? Dan hebben we een hilarisch programma voor u gemaakt in het prachtige Hanzestadje Doesburg, gelegen tussen de Veluwe en de Achterhoek.


Leuke, hilarische maar vooral gezellige activiteiten samen doen, samen BBQ-en bij uw eigen chalet bij het water en een nachtje overnachten.


Een top programma voor families.

Gezellig, actief en hilarisch familieweekendje beleven!

2 Dagen op stap met broers, zussen, opa en oma en de kids. Pak niet je 3-delige pak in en hoge naaldhakken maar neem wat sportiefs mee wat ook lekker zit.


U gaat na een relaxte huifkartocht hilarische boeren spellen spelen en 's avonds sluiten we af met een gezellige BBQ bij uw eigen vakantiechalet. Niemand hoeft dan de Bob te zijn, de kids kunnen desgewenst op tijd naar bed en zo kan iedereen er een gezellig avondje van maken. Tevens is er een indoor speelparadijs van maar liefst 1.000 m2 en een overdekt zwembad waar u gebruik van kunt maken.

De volgende dag even uitslapen en samen ontbijten om dan weer huiswaarts te gaan.

Altijd feest op deze gezellige partyboerderij in Gelderland!

Op deze locatie vindt u alles voor een fantastische dag uit of weekendje weg. Door de veelzijdigheid aan mogelijkheden is er absoluut voor ieder wat wils. Voor een familieweekend zult u zich dan ook uitstekend vermaken in een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerenhofstede heeft een sfeervol interieur en een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden die voor elke leeftijd wel wat te bieden heeft.

Uw chalet bij het water

De ruime boerderij chalets waar u overnacht zijn ruim opgezet en ingedeeld met een ingerichte keuken, woonkamer met zitgedeelte, eethoek, kleuren tv en openslaande deuren naar het terras. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een 2-persoonsbed, 1 met 2 een persoons bedden en 1 met een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.


Voor uw jaarlijkse familieuitje is er dus voor iedereen wat wils en bent u hier helemaal aan het juiste adres.

Programma Familieweekend voor jong en oud een ware belevenis:

Zaterdag aankomst
14.00 uur Ontvangst met koffie en gebak en u krijgt uitleg over het familieweekend en wat er allemaal op het programma staat.


Na de koffie stapt u in de huifkar voor een rondje door de schitterende omgeving en kunt u Doesburg en omgeving ontdekken. Bij terugkomst staan de boeren spellen voor u klaar en beleeft u hilarische momenten met de kruiwagen race, strobalen lopen en de boomstamzagen. Ook de kids zullen het naar de zin hebben met zaklopen, koe melken en de klompenrace. Super leuk voor ieder familielid!


Na al deze inspanning staat er bij de bar een drankje voor u klaar.


Na deze gezellige middag gaat u naar uw eigen chalet aan het water en bezorgd de kok 's avonds een heerlijke BBQ bij uw chalet.


Overnachting van zaterdag op zondag.


Op zondag kunt u vanaf 10 uur ontbijten op het park.


Na het ontbijt eindigt het programma. U kunt er desgewenst nog voor kiezen om op zondagmiddag het zondagmiddagarrangement bij te boeken voor een all-in prijs van € 39,50 per persoon.

Bij dit 2-daagse Familieweekend in Doesburg is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Toer met de huifkartocht
  • 1,5 uur Boerenspelen
  • Drankje aan de bar
  • 1 Uur bowlen
  • BBQ bij uw eigen vakantie chalet bezorgd door de Kok
  • Krat bier en heerlijk flesje wijn
  • 1 Overnachting in een 6-persoons chalet
  • 1x Ontbijt

Prijzen:
€ 165,00 p.p. bij 12 personen.
€ 155,95 p.p. bij 18 personen.
€ 140,00 p.p. bij 24 personen.


Optioneel bij te boeken:
U kunt als u wenst nog het zondagmiddagarrangement bij boeken voor slechts € 39,50 p.p.
Een all-in middagprogramma van 13.30 uur tot 18.00 uur.


Wilt u een activiteit inwisselen voor iets anders? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.


De prijs van dit 2-daags Familieweekend in Doesburg is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje