SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

E-scooteren op de Veluwe inclusief High Tea

Een compleet dagje uit met vrienden, als vrijgezellenfeest of gewoon er even lekker tussen uit met z'n tweetjes. Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de Veluwe. En als je terugkomt staat er een heerlijke high tea klaar!

Echopper rijden
Geluidloos Scooteren op de Veluwe

Een compleet dagje uit met vrienden, als vrijgezellenfeest of gewoon er even lekker tussen uit met z'n tweetjes. Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe en als je terugkomt staat er een heerlijke high tea klaar!

Probeer het nieuwe E-Chopper rijden

Huur een E-Chopper en verken de prachtige Veluwe! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de Veluwe. Je kunt de E-Chopper huren vanaf 2 personen. 

Het Recreatiepark

Dit recreatiepark biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u liever wat anders doen dan e-steppen en een high tea. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen! Bijvoorbeeld: Genieten van de natuur met een fietstocht onder begeleiding van Cor de Boswachter, sportief aan de slag met de Boshoek Bootcamp, avontuurlijk op pad met de buggytour, of gewoon genieten tijdens de huifkartocht. Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de Oudhollandse tafelspelen of GPS klootschieten. Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park dan is dat ook mogelijk we bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

Bij dit E-chopper arrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • E-chopper rijden
  • High Tea
  • Programma duur 3,5 uur

Prijs: € 45 p.p.
Al te boeken vanaf 2 personen.


Minimale leeftijd 16 jaar en u dient in het bezit te zijn van een (brommer)rijbewijs.


E-chopper rijden is mogelijk van maart tot november. Voor + € 5,00 p.p. is buggy rijden mogelijk, maar er zijn ook vele andere activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden.


De prijs van dit E-chopper arrangement op de Veluwe is te boeken van 1 maart tot en met 31 oktober 2021.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje