SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Eco Tour - E-Scooter en Segway groepsuitje op de Veluwe

Heerlijk toeren op een e-scooter en een segway over de Veluwe. Genieten van het mooie uitzicht zonder last te hebben van lawaai of stankoverlast. En als u geluk heeft, ziet u misschien nog wilde dieren!

ecotour op de Veluwe
Eco toeren over de Veluwe!

Alleen al het rijden op een e-scooter en op een segway is een unieke ervaring. Heerlijk genieten van de mooie omgeving zonder stankoverlast of lawaai. Misschien komt u nog wel wilde dieren tegen!

Programma

U gaat in groepjes op pad met een e-scooter en Segways voor een tocht over de prachtige Veluwe. Het rijden op deze aparte en duurzame vervoersmiddelen is al een beleving op zich. Erg leuk om te doen. Voor het rijden op een e-scooter dient u in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs! En voor het Segway rijden dient u minimaal 16 jaar te zijn.

Veelzijdige evenementen locatie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Dit groepsuitje op de Veluwe is inclusief

  • Koffie/Thee ontvangst
  • E-scooter en Segway programma
  • E-scooter en Segway huur
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Prijsuitreiking

Prijs: € 67,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen Voor het rijden op een e-scooter dient u in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs! Voor het Segway rijden dient u minimaal 16 jaar te zijn.


De prijs van dit groepsuitje op de Veluwe is geldig t/m 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje