SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

DJ workshop - leuk groepsuitje in Groningen

Word een echte DJ en steel de show op feesten en partijen! Met deze DJ workshop leert u de kneepjes van het vak. Aansluitend kunt u gezellig samen eten in hartje Groningen.

Op locatie
DJ workshop in Groningen en diner

Iedereen vindt het leuk om tijdens een feestje muziek te draaien en mensen te laten dansen en genieten. Nu kan het ook met een zeer professionele uitstraling zodat jullie echt de show stelen. U leert alle basis technieken op professionele attributen die meegenomen worden naar de besbetreffende locatie en krijgt ruim de tijd om te oefenen. Zeer leuk groepsuitje met tapas diner! Het vindt beiden plaats bij onze horecalocatie in het centrum van Groningen. In combinatie met een borrelarrangement of diner/lunch te boeken. Wilt u alleen de workshop op onze locatie volgen dan komt er een kleine prijs aan zaalhuur bij. Als u een eigen locatie heeft kunt u, zonder extra kosten, los de workshop boeken.

DJ workshop - topuitje voor muziekliefhebbers

In 1,5 uur leren jullie alles over DJ's. Hoe werkt de apparatuur? Wat is ritme? Waaruit is een house nummer opgebouwd? Dat zijn vragen die beantwoord worden! Uiteindelijk staan jullie het grootste gedeelte van de tijd zelf achter de knoppen, en krijgen jullie een DJ certificaat als afsluiting. De workshop wordt gegeven door professionele DJ's met veel (internationale) ervaring en op de scene-standaard apparatuur. Vinden we in jullie groep de nieuwe Tiesto of Afrojack?!

Prijs is exclusief locatie en reiskosten.Prijs per persoon: €36,00
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 7

Tapas eten in het centrum van Groningen

De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn wereldreizen en verblijfplaatsen tegen kwam. Vertrekpunt is het zuiden van de VS, Cuba en de Cariben, aangevuld met veelzijdige en inventieve Afrikaanse-, Franse- en mediterrane invloeden. Het menu dat u kiest komt op tafel te liggen als uw gasten een keuze uit verschillende gerechten hebben binnen een bepaalde gang. Deze keuze kunnen ze op de avond zelf aan tafel maken.


De prijzen van de menu’s beginnen bij € 17,50 p.p. Keuze uit 4 tapas menu's, bijvoorbeeld: Tapas Menu Pamplona vanaf € 17,50 p.p.

Prijs per persoon: €22,75
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 8

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje