SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Dinnershow Cruise & Dance - All-In Avondje uit in Rotterdam

Kom genieten van de nieuwste sensatie aan boord van dit fantastische partyschip. Cruise mee & Dance! Deze avondvullende dinnercruise boekt u al voor een zeer aantrekkelijke prijs en u beleeft een fantastisch avondje uit in de havenstad Rotterdam.

Feestavond
Dinnershow in Rotterdam

Cruise & Dance is een geheel nieuwe, avondvullende dinnercruise voor een zeer aantrekkelijke prijs. Speciaal voor familiefeestjes, personeelsuitjes en vrijgezellenfeestjes, maar ook als u privé iets te vieren heeft of een onvergetelijk avondje uit wilt.

Cruise & Dance the Show

U wordt getrakteerd op een verpletterende verzameling muziek: van dance classics, soul uit de 70’s en 80’s naar discohits uit de jaren 90. Kool & The Gang, Bee Gees, Pointer Sisters, maar ook Lady Gaga, Beyoncé en Rhianna.


Kortom: één groot feest van herkenning. Onze enthousiaste entertainers laten u genieten van de bekendste popsongs uit de 70-er en 80-er jaren. Opgediend voor gasten met liefde voor lekker eten & lekkere muziek. Speciaal voor voeten die willen dansen, it's time to dance! Een swingende dinnercruise op stoom door de Rotterdamse havens en tegelijkertijd genieten van heerlijke dansnummers en lekkere meezingers. Maar ook flaneren over ons nostalgische stoomschip en genieten van het mooie uitzicht op de bedrijvige havens.

Ruim 80 meter aan feest

Aan exclusiviteit geen gebrek. Aan boord kunt u rekenen op een koninklijke verzorging in nostalgische sferen. Tijdens uw verblijf in een van de monumentale salons geniet u samen met uw gasten van het beste dat organisatie, bemanning en keukenbrigade u te bieden hebben. Daarom: welkom aan boord. U staat op het punt iets bijzonders te beleven.

Cruise & Dance inschrijfavonden

Voor iedere showboat party hebben wij een aantal vaste data. Op deze avonden kunt u zich al vanaf 2 personen inschrijven


Wilt u deze party exclusief boeken kan dat ook. Vraag naar de mogelijkheden voor een besloten personeelsfeest, bedrijfsfeest of privé familiefeest.

Bij deze Cruise & Dance party is inbegrepen:

  • Swingende avond van 19.30 tot 23.30 uur
  • Welkomstdrankje & luxe hapjes
  • Smakelijk koud en warm buffet & ijsdessert
  • Onbeperkt drankjes met keuze uit het Hollandse Assortiment
  • Live entertainment: presentatrice & zang
  • Havencruise op stoom en gelegenheid tot dansen

Prijs: € 79,50 p.p. All-in.
Prijs: € 39,50 voor kinderen t/m 11 jaar.
Reserveringskosten à € 5,00 per factuur.


Data:
16 februari 2019
29 juni 2019
28 september 2019


De prijs van deze dinnershow Cruise & Dance Party in Rotterdam is geldig op bovengenoemde data. Prijzen voor een exclusieve avond zijn op aanvraag.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje