SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Dinner Cruise - Culinair groepsuitje op het water in Zwolle

U maakt een prachtige vaartocht door Zwolle, waarbij we bij verschillende restaurants stoppen voor het voor-, hoofd-, en nagerecht. Op deze manier combineren wij een gezellige rondvaart met culinair genieten.

Dinnercruise
Dinner Cruise in Zwolle

Wij nemen u mee voor een unieke ervaring op bijzondere wijze. Wij ontvangen u bij één van de restaurants voor een welkomst drankje! Na het drankje stapt u aan boord van onze boot voor een rondvaart door de Zwolse stadsgrachten op weg naar één van de top restaurants voor het voorgerecht.


Wanneer iedereen heeft kunnen genieten van het voorgerecht staat de boot weer voor u klaar voor wederom een rondvaart naar het volgende restaurant waar het hoofgerecht voor u klaar staat.


Na het hoofdgerecht nodigen wij u wederom uit aan boord van de boot voor de vaartocht naar de laatste restaurantlocatie waar u kunt genieten van het nagerecht.

Restaurants

Wij werken met diverse top restaurants in Zwolle samen. Uiteraard kunnen we hierbij rekening houden met dinerkeuzes en dieetwensen. Wel zijn we hierbij afhankelijk van beschikbaarheid.

De boot - De Otter

Onze mooie tuindersvlet die we zelf in 2011 hebben gerestaureerd. Deze is voorzien van een oud karakter doordat er oude kerkbanken uit de Tuindorpkerk in Utrecht in zijn geplaatst.


De rondvaartboot is geschikt voor 20 personen, en voldoet volledig aan de laatste wettelijke normen. Zij is zo ingericht dat u comfortabel kunt zitten. In het midden van de boot is een vaste tafel met daaronder een glasplaat. Daardoor kunt u bij schemer ook de onderwaterwereld beleven. De Otter wordt alleen verhuurd met schipper.

Bij deze dinner cruise is inbegrepen:

  • Rondvaart door Zwolle
  • 3- gangen menu bij 3 verschillende restaurants
  • 4 consumpties 

Prijs: € 97,40 p.p. op basis van minimaal 10 personen.


Tijdsduur: 4,5 uur


De prijs van deze dinner cruise door Zwolle is geldig tot en met 31 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje