SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Detox your Body en voel je vitaal van top tot teen!

Een dag helemaal in het teken van ontgiften, dat is het Detox your body arrangement. Verwijder de gifstoffen en vrije radicalen en voel u weer vitaal van top tot teen. Cosme biedt u in dit arrangement alles om in balans te komen.

Beauty center brabant
Een dag heerlijk even relaxen

Een dag heerlijk even relaxen en verwend worden met bijzondere behandelingen! U zult zich als herboren voelen! Cosme biedt u dit heerlijke arrangement in een kleinschalige locatie waar maximaal 6 tot 8 arrangementsgasten kunnen genieten. Onze enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor een dag verzorging en ontspanning van top tot teen.

Ervaar de zorgeloze ambiance

Zodra u de deur binnen gaat bij Cosme, koestert u zich in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot-Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Detox your body

Ontgiften van ons lichaam wordt een steeds belangrijkere item in ons leven. Reinig je lichaam en verwijder gifstoffen en vrije radicalen. We worden allemaal blootgesteld aan allerlei milieu-invloeden zoals smog, uitlaatgassen, hogere UV-stralingen, aanslag van nicotine. De lucht boven Nederland is echt niet zo schoon als we denken. Maar ook via ons eten, denk aan bijvoorbeeld zware metalen, verdelgingsmiddelen en hard water. Stress werkt daarbij ook nog eens negatief in op ons immuunsysteem.Wat bereiken we met het ontgiften van ons lichaam?


 • Beter functioneren van onze organen
 • Verbetering van de huid en zijn structuur
 • Verbetering van onze stemmingen
 • Beter en gemakkelijker slapen
 • Verbetering van ons prestatievermogen
 • Er wordt een betere basis gelegd voor genezing en regeneratie

Een dag in het teken van Ontgiften!

Cosme biedt u in dit arrangement alles om in balans te komen. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf; allemaal belangrijk om in deze drukke tijden tot rust te komen. Door de verschillende behandeltechnieken en de gemoedelijke menselijke contacten te combineren geven de medewerkers van Cosme u tijdens dit arrangement een goede zet in de juiste richting.Tijdens de dag houden wij het evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid in stand waardoor u het verband gaat ontwikkelen tussen de dingen die u ervaart en die u voelt. Wij bieden u een heerlijke en naar keuze verantwoorde dag aan die bestaat uit zuivering, loslaten, relaxen en waarbij u -zeker zo belangrijk- nieuwe energie op doet. Dit alles echter zonder vieze drankjes en 'zweverige' omstandigheden.

Dit arrangement is inclusief

 • Indiaanse ontspanningsceremonie met Oorkaarsen voor complete ontspanning, loslaten maar juist ook opladen; uiteraard is dit inclusief een uitgebreide oormassage
 • Manuele hoofdhuidmassage
 • Meridianenmassage met een relaxaton
 • Omega Detox behandeling: Doormiddel van een ioniserend voetenbad wordt het lichaam aangespoord om zich te zuiveren van binnen uit en zich te ontdoen van belastende zuren en gif- en afvalstoffen
 • Volledige mudpakking; voor het ontslakken, reinigen en remineraliseren van de huid en uw lichaam
 • Detoxifing haarbehandeling: Een speciale modderbehandeling wordt aangebracht op het haar. Deze detoxifing behandeling zorgt ervoor dat het haar weer glans, body en weer lekker schoon aan voelt

Prijs: € 129 p.p. Extra service


 • Ontvangst met speciaal geimporteerde originele Chinese Groene Thee en heerlijke vitaliserende koekjes.
 • Uitgebreide lunch thee, koffie en jus d orange
 • Samenstellen van uw 1.5 liter zuiveringswater welke u door de dag heen drinkt. Dit voedingssupplement op basis van o.a. plantenextracten, artisjok, brandnetel en goudsbloem smaakt erg goed. Het reinigt, remineraliseert en is eventueel thuis als kuur te gebruiken.

Uitbreidingsmogelijkheden (A.u.b. bij uw reservering aangeven)

 • Bepalen van uw kleur vanuit het spectrum, met deze kleur gaan we uw olie maken deze olie zullen we de hele dag gebruiken om u te behandelen. Hiermee kunnen we ook de chakra specifiek behandelen € 12,50 p.p.
 • rug schouder nek massage inclusief behandelen van de Chakra s € 17,50 p.p.
 • Volledige lichaamsmassage (naar keuze manueel of met Hot Stones) € 29,50 p.p.

Toeslagen

Indien u met een oneven aantal personen komt wordt er eenmalige toeslag berekend van: € 25,-.
Op zondag rekenen wij een toeslag van € 17,50 p.p.
De hierbij benodigde handdoeken, badjassen en slippers (= comfortpakket) zijn bij ons aanwezig en liggen voor u klaar. Bijkomende kosten hiervoor zijn € 7,50 p.p. Uiteraard bent u vrij om uw eigen spulletjes mee te nemen.


De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2020.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje