SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

De Middag van de Harderwijkerbank - Zeilmiddag beleven

Zin in een middag zeilen op het Eemmeer? Boek dan het arrangement De Middag van de Harderwijkerbank op een botter. Een heerlijke dag zeilen met uw collega's of familie.

Spakenburgse Botter
Middag zeilen op een Botter

Onderzoek, droom en ontdek. Dan is het met je collega’s op dit zeilschip de juiste plek. Het Harderwijkerbank arrangement is een geweldige belevenis om collega's, zakenrelaties, etc. beter te leren kennen. Zeilen op een botter is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Daarom zijn dag en avond tochten bij uitstek geschikt als bedrijfs-, personeels-, of relatiedag.

Zeilen op het stoerste visserschip

Het stoerste vissersschip van de vroegere Zuiderzee heeft een schat aan traditie. Het varen met zo'n schip dwingt dan ook enorm veel respect af. Die belevenis willen we graag met u delen. Ook in wedstrijdverband en met meerdere schepen kan gevaren worden. Zeiltechnisch is het indrukwekkend (groots, en met enorme krachten), er wordt ook de hulp van de bemanning ingeroepen.De beleving van de gasten bestaat onder andere uit: een historisch verhaal over de visserijtechnieken en Spakenburg. Deze begint met een inleiding in ons Schippershuys, waar u een schat aan informatie aantreft betreffende botters, vissen op de Zuydersee en het leven in Spakenburg in het algemeen. Tijdens het varen (zeilen) kunt u met al uw vragen terecht bij de schippers.Een actieve deelname tijdens het zeilen. Onder de deskundige leiding van de schipper en zijn maat, wordt u het zeilen op een botter bijgebracht. Tijdens het zeilen wordt alles gezamenlijk aangepakt; grootzeil aan, fok vieren, zwaard erin, zwaard eruit. Maar niet iedereen hoeft perse een taak te hebben. De rest van de bemanning rust uit en geniet van de omgeving.

De Middag van de Harderwijkerbank

Aan boord van de Botter genieten van een mooie middag, actief zeilen en genieten van de rust op het water. Dat kan met een middagarrangement op de voormalige Zuiderzee.


Het programma


13.00 uur: Ontvangst in 't Schippershuys met een stevige schipperslunch.
13.30 uur: Palaver met een korte historische inleiding het indelen van de schepen.
13.45 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen.
14.00 uur: Schippersborrel met verse Haring.
15.00 uur: Borrelhapjes.


Tijdens het varen wordt u natuurlijk goed verzorgd met de nodige consumpties.


16.45 uur: Aankomst in de haven van Spakenburg.
17.00 uur: Begin van de barbecue in ons restaurant 't Schippershuys en/of het op traditionele wijze visbakken aan boord van onze schepen in de haven.
19.00 uur: Einde arrangement.

Dit arrangement is inclusief

  • Huur schip voor 3 uur
  • Ontvangst met schipperslunch
  • Schippersborrel met verse haring
  • Borrelhapjes
  • BBQ
  • Onbeperkt consumpties

Prijs: € 99,95 p.p. exclusief btw (All-in).


Minimum aantal personen is 12.


De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje