SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

De Lama's - Improvisatie theater teamuitje in Amsterdam

Er komen steeds meer improvisatie programma's op de televisie. Bij deze theater improvisatie workshop gaat u zelf ondervinden hoe dit is en bent u degene die mag improviseren.

Improvisatie
Uitje in Amsterdam met een improvisatie workshop

Dit uitje in Amsterdam staat in het teken van improviseren. Ideaal uitje om met collega's of vrienden te gaan doen en waar u ook zeker wat aan gaat hebben. Het is altijd goed om te kunnen improviseren op ongeplande situaties op het werk of in het privé leven. Samen met bijvoorbeeld een heerlijk diner of theater voorstelling (optioneel) is dit hét improvisatie uitje.

Improvisatietheater in Utrecht,Noord & Zuid Holland

Leuk om naar te kijken én om te doen. Als je wordt losgelaten in deze wereld van creativiteit, lol en vrijheid, blijkt iedereen vol ideeën en humor te zitten. Wees benieuwd naar wat je medespelers neerzetten, kijk, luister, reageer en het verhaal ontvouwt zich vanzelf.
We bouwen de workshop rustig op met speelse en vermakelijke improvisatieoefeningen. Als de fantasie is gaan stromen gaan we scènes spelen waar je met elkaar smakelijk om zult lachen.
Je zult ontdekken dat als je in het moment bent en in contact met elkaar, je niet meer denkt maar doet, het spelen als vanzelf gaat.
*Workshop met pleziergarantie

Prijs per persoon: €35,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 10

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje