SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Dagtocht Rondvaart op het water van Den Bosch naar Heusden

Een ontspannen tocht langs de mooie Maas vanuit Den Bosch naar Vesting stadje Heusden. Deze tocht is vanaf 1 persoon te boeken in de maanden juni t/m oktober op maandag donderdag en vrijdag.

Handelshaven in Den Bosch
Dagtocht Rondvaart van Den Bosch naar Heusden

Een ontspannen tocht langs de mooie Maas vanuit Den Bosch naar Vesting stadje Heusden. Deze tocht is vanaf 1 persoon te boeken in de maanden juni t/m oktober op maandag donderdag en vrijdag.

Den Bosch naar Heusden

De bestemming is het oude vestingstadje Heusden aan de Maas. Nadat u bent opgestapt op de Zuid-Willemsvaart verlaten we de mooi gerestaureerde haven van ’s-Hertogenbosch. We varen over de Dieze naar het dorpje Engelen waar we de sluis ingaan. In de sluis bij Engelen maakt u het schutten van dichtbij mee. Eenmaal op de Maas passeren we Bokhoven, Ammerzoden en Well. Twee uur na vertrek komen we in het fraaie Heusden aan. U krijgt volop de gelegenheid dit oude vestingstadje te verkennen.


De oude vestingstad Heusden, gelegen aan de Maas is in 1968 begonnen met het in oude stijl restaureren van stad. Heusden heeft de mooie oude stijl die het vandaag de dag nog heeft te danken aan dit veertig jarige restauratieproject. Ondanks de zware verwoestingen die het stadje heeft ondergaan op de vooravond van de bevrijding in november 1944 zijn er nog volop historische bezienswaardigheden te bewonderen. Tijdens de dagtocht naar Heusden krijgt u volop de gelegenheid dit oude vestingstadje te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de vismarkt, de haven en de Sint-Catharinakerk.


Rond 15.00 uur vertrekken we weer uit Heusden en arriveren we om 17.00 uur in Den Bosch.

Waar gaat u mee varen?

Het schip waar u mee gaat varen is ruim en biedt plaats voor 100 personen en het is rolstoeltoegankelijk.


Het schip beschikt over een mooie salon met grote bar, waar u met zekerheid een aangenaam verblijf zult hebben. Er zijn 2 ruime WC’s aan boord welke ook rolstoelgeschikt zijn. Ook is het bovendek totaal overkapt, zodat uw bij elk weer toch met u gezelschap kunt genieten van de frisse lucht. De Jeronimus Bosch is vooral geschikt voor grotere groepen die bijvoorbeeld willen dineren op het schip. Door de omvang van het schip vaart deze gebruikelijk de buiten routes en over de Maas naar bijvoorbeeld het prachtige Heusden of de Bommelerwaardcruise.

Uitbreidingsmogelijkheden

Wist u dat u bij de dagtocht de mogelijkheid heeft deze uit te breiden met een Bossche Bol, een lunch of een heerlijke high tea. 

Dit arrangement is inclusief:

 • Dagtocht van Den Bosch naar Heusden
 • Opstapplaats is de Zuid-Willemsvaart
 • Vertrektijd is 11.00 uur en om 17.00 uur bent u terug in Den Bosch

Prijs: € 22,50 p.p.


Kinderen tot 12 jaar betalen € 15,00 p.p.


Deze tocht is vanaf 1 persoon te boeken in juni t/m oktober op maandag, donderdag en vrijdag.

Bij te boeken extra's:

 • Bossche bol van de Groot met een kopje koffie: € 6,00 p.p.
 • Lekkere zoetigheden en hartigheden bij een High Tea inclusief onbeperkt koffie en thee: € 12,50 p.p.
 • 8-stuks borrelhapjes: € 5,50 p.p. 
 • Lunch € 10,00 p.p.

Handig om te weten:

 • Contant betalen aan boord en pinnen is niet mogelijk.
 • Kleine honden zijn toegestaan die op schoot kunnen (geen toeslag). Grote honden zijn niet toegestaan.
 • Rolstoelers kunnen mee, mits het geen elektrische rolstoel is. LET OP: dit moet u dan wel bij de reservering aangeven!
 • Parkeren: bij het station zijn voldoende betaalde parkeergelegenheden. Dit is ongeveer 10 minuten lopen van de opstapplaats.
 • De opstap- en afstapplaats is aan de Zuid-Willemsvaart in 's-Hertogenbosch. Graag minimaal 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn.
 • U ontvangt na de reservering in de bevestiging het adres met route.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje