SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Zeilarrangement aan de zeeuwse kust - Groepsarrangement op het water

Dagje zeilen op de Klipper Mathilda over de Oosterschelde of over de Grevelingen in Zeeland. Beleef een fantastische zeildag met deze klipper op de Zeeuwse wateren. Een mooie zeildag die u met familie, vrienden, collega´s nooit meer zult vergeten.

Klipper Mathilda
Zeilen op de Klipper Mathilda

Bent u op zoek naar een leuk en actief dagje uit tegen een betaalbare prijs? Dan is dit zeilarrangement zeker iets voor u.

Gezellig samen met vrienden, familie of collega's een compleet dagje uit. De traditionele klipper Mathilda met een dagcapaciteit van 35 personen en 20 bedden, kan u een onvergetelijke tijd bezorgen op het water.

Tijdens de tocht biedt de schipper u de mogelijkheid om Zeeland vanaf het water te verkennen. Onder leiding van de schipper en zijn maat krijgt u uitleg over de tuigage. Onder hun deskundige begeleiding hijst u de zeilen, bedient u de schoten, bemant u het stuur en navigeert u. Ook bij het aan en afmeren wordt uw hulp op prijs gesteld. Dit avontuur is zeker de moeite waard om uw vrije tijd een extra dimensie te geven.

Dagje zeilen op de Oosterschelde / Grevelingenmeer

10:00 uur:
Ontvangst aan boord door de schipper.

10:30 uur
Afvaart vanuit Bruinisse. Op het open water worden de zeilen gehesen en koers gezet.

12:00 uur
Uitgebreide lunch aan boord van het schip.

12:30 uur
Aankomst bij een eilandje op het Grevelingenmeer met de mogelijkheid om de benen te strekken. Of wij varen over de Oosterschelde met een grote kans om zeehondjes te spotten.

14:30 uur
Terug aan boord wordt u verwelkomt met een drankje en een hapje.

17:00 uur
Debakeren te Bruinisse met eventueel de mogelijkheid om aan boord te dineren.

Actieve zeiltocht

Er wordt verwacht dat de groep het schip vaart, onder begeleiding van de schippers natuurlijk. Het schip moet gestuurd worden, de zeilen moeten gehesen en bediend worden. En bij manoeuvres is nog veel meer werk te doen. Diegene die niet willen of kunnen meehelpen, kunnen lekker aan dek van de omgeving genieten.

Waar we naartoe varen en wat we gaan doen, beslissen we met de hele groep.

Dit zeilarrangement op de Oosterschelde is inclusief:

  • Ontvangst aan boord
  • Afvaart en zeilen hijsen
  • Uitgebreide lunch aan boord
  • Activiteit als bezoek eilandje
  • Terug aan boord drankje met hapje
  • Terugkomst in de haven van Bruinisse

Prijs: vanaf € 45,00 p.p. bij 35 personen.

Dit arrangement is al te reserveren vanaf 15 personen. De prijs van het arrangement is sterk afhankelijk van uw wensen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe catering, maar ook een dagtocht op basis van zelfverzorging. Voor ieder budget hebben wij een passend programma. Vraag onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden en wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

Dit arrangement is te boeken van april tot oktober (bij slecht weer is er beneden dek voldoende ruimte voor de gehele groep om te zitten).

De prijs van dit zeilarrangement op de Oosterschelde of Grevelingenmeer is geldig tot en met 31 december 2018.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje