SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Culinaire groepswandeling in Antwerpen

Laat u maar meeloodsen door deze adembenemende stad. Het kan toch nooit kwaad om te dromen van een ontmoeting met eh... uw toekomstige schat?

Uitje Antwerpen
Culinaire groepswandeling in Antwerpen

"'t Stad is van iedereen!" Dat is de leus van Antwerpen, dat door haar inwoners ’t Stad genoemd wordt. Of De Koekenstad. Of De Modestad. In Antwerpen kun je altijd iets vinden naar je gading. Een mooie kerk, een waanzinnig kledingstuk, een tongstrelende hap, de perfecte pint bier. Op een leuke vrouw of man is de kans ook groot, want Antwerpenaren zijn een interessant en gastvrij volk! Zou het zomaar klikken; de winkels met diamanten zijn om de hoek! Echt een stad van iedereen dus.

Het arrangement

Als u een walking dinner Antwerpen boekt, nemen wij u mee op een onvergetelijke avond! We spreken af op de De Grote Markt, met het stadhuis, verscheidene gildehuizen en de Brabofontein. Hier gebeurt het!


Alleen het kijken naar mensen is heerlijk om hier te doen. Maar we gaan snel verder: u loopt de hele binnenstad door, samen met onze gids op zoek naar de Cogels-Osylei, de Chinese wijk, het Diamantmuseum, de Carolus Borromeuskerk en het Zwartzusterklooster. Tussendoor strijken we neer in een aantal bourgondische etablissementen, waar we ons tegoed doen aan al het heerlijke wat België te bieden heeft. En vergis u niet: De Antwerpenaren staan bekend om hun bourgondische levensstijl! Ze zijn niet alleen interessant en gastvrij dus. Misschien toch alvast even op diamantjacht gaan? Het kan geen kwaad om goed beslagen ten ijs te komen in deze wereldstad! En als we dan voldaan zijn, onze buikjes rond, is het best een goed idee om nog een stukje te wandelen langs de lichtjes en de mooie Sinjoren, en om nog een afzakkertje te doen op de Groenplaats of op Zuid, een trendy uitgaanswijk in Antwerpen.


Laat u maar meeloodsen door deze adembenemende stad. Het kan toch nooit kwaad om te dromen van een ontmoeting met eh... uw toekomstige schat?

Programma-indicatie

  • 18.00 - 19.00 Voorgerecht
  • 19.00 - 20.00 Rondleiding
  • 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
  • 21.00 - 22.00 Rondleiding
  • 22.00 - 22.30 Nagerecht

Bij deze culinaire groepswandeling door Antwerpen is inbegrepen:

  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs: € 67,50 p.p. excl. BTW
Minimum aantal personen: 10
Tijdsduur: 4,5 uur


Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?
Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!


De prijs van deze Culinaire groepswandeling door Antwerpen is geldig tot en met 31 december 2021.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje