SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Culinair arrangement op de Wageningse Berg

Genieten van een 5-gangen verrassingsdiner en 2 overnachtingen in een luxe hotel op één van de mooiste locaties van Nederland.

Borrelplank
Culinair genieten op de Wageningse Berg

De chef-kok en zijn keukenbrigade zijn ware meesters als het gaat om originele en verfijnde gerechten uit de internationale keuken. Zij werken uitsluitend met dagverse ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit, bij voorkeur afkomstig van lokale leveranciers. Dit arrangement staat dan ook garant voor een gastronomische belevenis van de bovenste plank.

Prachtig hotel op een unieke locatie

4-Sterren hotel de Wageningsche Berg is gevestigd op één van de mooiste locaties van Nederland, midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Door de ligging op de Wageningse Berg is het uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe werkelijk fenomenaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het 340 stoelen tellende panoramaterras zich nu al ontpopt heeft tot een attractie van formaat.


Het 108 luxe en ruim opgezette kamers en suites tellende hotel heeft werkelijk alles in huis om het verblijf van zowel zakelijke gasten als toeristen en levensgenieters uit de wijde omgeving tot een doorslaand succes te maken. Zo beschikt het eigentijds en warm ingerichte hotel over een sfeervolle brasserie, een toonaangevend restaurant en een fitnesscenter.

Schitterende natuurgebieden

De ligging van het hotel bovenop de Wageningse Berg is werkelijk uniek. Gasten hebben er schitterende natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug, het uiterwaardenlandschap van de Rijn, de Betuwe en de nationale parken Veluwezoom en de Hoge Veluwe vrijwel direct onder handbereik.


Pal naast het hotel liggen bovendien de schitterende botanische tuinen van het Arboretum Belmonte. De fraaie natuurlijke omgeving, voorzien van schitterende wandel- en fietsroutes en uitdagende parkoersen voor mountainbikers, maakt het hotel ook zeer aantrekkelijk voor een romantische verblijf. U stapt zo het bos in voor een romantisch wandeling!

Dit culinaire arrangement op de Wageningse Berg is inclusief:

  • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles wijn
  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x luxe 4-gangen diner
  • 1 x luxe 5-gangen diner
  • 1 x wijnarrangement op de dag van aankomst
  • 1 x koffie met likeurtje

Prijs: vanaf €228,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit culinaire arrangement op de Wageningse Berg is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje