SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Brabantse Kroegenspeurtocht in Den Bosch

Ja vrijgezellen en vrienden opgelet! Wie Den Bosch wil zien moet natuurlijk de Bossche kroegen zien en dat kan op een bijzondere manier. U gaat al speurend de stad door op zoek naar de volgende kroeg.

Kroegenspeurtocht
Brabantse Kroegenspeurtocht

Onder de rivieren wil men nog wel eens goed feestvieren! En daarom kent Den Bosch, ook wel bekend als Oeteldonk, een boven verwachting aantal leuke en gezellige kroegen om te ontdekken! Wij nemen u tijdens een kroegenspeurtocht mee langs alle bekende kroegen van het bruisende Den Bosch, maar niet voordat u een aantal interessante puzzels voor ons oplost!

Van kroeg naar kroeg in Den Bosch

Al puzzelend baant u zich een weg naar het volgende etablissement. Daar aangekomen drinkt u een heerlijk glas tapbier, een wijntje of een frisje. Uw professionele begeleider zorgt dat u de kroeg weer verlaat omdat de volgende kroeg op het programma staat! Veel plezier tijdens de leukste kroegentocht van Oeteldonk!

Bij deze Brabantse Kroegenspeurtocht is inbegrepen:

  • Professionele begeleiding
  • 4 consumpties uit de Hollandse bar (in 4 verschillende kroegen)
  • Teambuilding
  • Prijs voor het winnende team
  • Kleine versnapering voor onderweg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen:

10 - 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 25,50 p.p. excl. BTW


Minimum aantal personen is 10.


Reservering voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!


De prijs van deze Brabantse Kroegenspeurtocht in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2018.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje