SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Weekendje Terschelling op de klipper Suydersee

Voor groepen tot 34 personen, collega's, relaties of personeel. Een heerlijk weekend uitwaaien op de Waddenzee in de historische entourage van de luxueuze tweemastklipper; ‘Suydersee’. Boek nu een weekendje Terschelling en leer uw collega's eens op een andere manier kennen!

Klipper Suydersee
De Suydersee - Varen op een gemoderniseerde klipper

Voor groepen tot 34 personen. Familie, vrienden of collega’s. Een heerlijk weekendje uitwaaien op de Waddenzee in de historische entourage van de luxueuze tweemastklipper; 'Suydersee’.

De klipper

De klipper Suydersee stamt uit de begin jaren van de vorige eeuw, toen Nederland nog volop een zeilvarende natie was. In 2000 is het schip volledig gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van individuele gasten en groepen. Het fiere authentieke uiterlijk bleef onveranderd, maar benedendeks bevindt zich een goed geoutilleerde kombuis, een comfortabele salon en prettige 2- en 4-persoons hutten met warm en koud stromend water. Door het gecombineerde sanitairblok zijn zowel de douches als de toiletten ruim opgezet.

Lekker weekendje Terschelling - Programma

In Frieslands zee-haven Harlingen kunt u op vrijdagavond rond 20.00 inschepen aan boord van de historische tweemastklipper 'Suydersee’ waar schipper en maat u een warm welkom heten.

De volgende dag, na het ontbijt is het 'trossen los’, samen de zeilen hijsen en het Wad op. Genieten van wind en water op dit unieke natuurgebied dat dit jaar de status van werelderfgoed gekregen heeft.
De frisse zeelucht, droogvallende zandplaten en de aanblik van een groep zonnende zeehonden, u bent er even helemaal uit.

Aan het einde van schitterende zeildag doemt de vuurtoren Brandaris op. In de haven van West-Terschelling is het een drukte van belang, hier vinden we een plekje voor de nacht. Terschelling heeft veel te bieden; strand en duinen vlakbij en in het bruisende dorp vindt u gezellige restaurantjes en cafe’s, waar het tot in de kleine uurtjes goed toeven is.

Op zondag om 10.00 wordt de terugreis aanvaard. Na opnieuw een heerlijke dag zijn we om 15.00 terug in Harlingen.

Catering - Zelf koken of laat voor u koken

Gasten mogen aan boord zelf hun maal bereiden of zich laten verwennen door onze bevlogen scheepskok. Voor een smakelijk buffet met een keur van vis-en vleessoorten draait hij zijn hand niet om. Vraag naar de uitgebreide catering mogelijkheden.

Dit Zeilweekend naar Terschelling is inclusief:

  • Inschepen op vrijdagavond in Harlingen
  • Overnachting aan boord
  • Ontbijt
  • Zeilen hijsen en het Wad op
  • Aankomst Terschelling
  • Overnachting aan boord
  • Ontbijt
  • Zondag terug varen naar Harlingen
Prijs:€ 108,82 p.p.
Prijs is gebaseerd op 34 personen (9 tweepersoons- en 4 vierpersoonshutten).


De prijs van dit Zeilweekend naar Terschelling is geldig tot en met 31 december 2019.


Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje