SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Geheel verzorgde feestavond - Dinnershow met Oriëntaals dansoptreden in Leiden

Tijdens een heerlijk 3 gangen diner kunt u genieten van een buikdans optreden waar u zelf ook nog aan mee kunt doen tijdens een korte workshop buikdansen

Lauri
Unieke Dinnershow in Leiden

Dinnershow met Oriëntaals optreden van een professioneel buikdanseres. U geniet tijdens een heerlijk 3 gangen menu in de Burcht van Leiden van een buikdans optreden. Tussen de gangen door wordt u uitgenodigd om een dansje mee te doen. Er zal een korte buikdansworkshop worden gegeven, helemaal in het teken van gezelligheid met elkaar. U zult ongetwijfeld een erg leuke avond gaan beleven!

U kunt de buikdansworkshop of het optreden ook zonder diner boeken, wanneer u een eigen locatie hiervoor heeft waar het kan plaatsvinden.

Boek een buikdanseres voor op uw feest!

Buikdanseres Lauri laat een stijlvol en dynamisch oriëntaals buikdansoptreden zien van 15 minuten. Dit is een afwisselende show van dansen met een uitbundig spectaculair karakter tot ingetogen en subtiel. Met haar spontane uitstraling maakt Lauri makkelijk contact met uw publiek.

Opties: 1 of 2x 15 minuten show. Optie: buikdansworkshop van 40 minuten waar iedereen aan mee kan doen. Ook de mannen! U krijgt gegarandeerd positieve reacties van uw publiek!

Vanaf € 175,00 exclusief reiskosten.

Prijs per persoon: €17,50
Duur van de activiteit: 45.0 minuten
Minimaal aantal personen: 10

3 gangen menu bij de Burcht in Leiden

Wanneer u een dagje of avondje uit in Leiden aan het plannen bent kunt u niet om de Burcht van Leiden heen. Een prachtige historische locatie waar u heerlijk kunt wandelen en picknicken in de natuur.

Hier vlakbij kunt u genieten van een 3 gangen keuze menu.

Ook de ideale locatie om te genieten van een high tea of waar uw workshop of binnen activiteit kan plaatsvinden.

Prijs per persoon: €29,50
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 6

Borrel in Leiden tijdens uw avondje uit

Er zijn verschillende borrel en hapjes arrangementen om uw feestavond compleet te maken. Vanaf € 30 per persoon kunt u al gebruik maken van 4 uur onbeperkt drinken en komt er elk uur een ronde koude/warme hapjes voorbij.

Om precies de prijs te berekenen kunt u het beste uw wensen aan ons doorgeven zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.

Prijs per persoon: €30,00
Duur van de activiteit: 4.0 uur
Minimaal aantal personen: 10

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje