SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Avondje uit in Breda met de Kerstshow - Kom in Kerstsferen met deze heerlijke [..]

In de maand december leven we toch allemaal wel een beetje toe naar de heerlijke kerstdagen. Daarom bieden wij in de maand december een heerlijke Kerstshows. Vanaf 13 december tot en met 26 december 2019 zijn de Kerstshows weer te zien in ons theater-restaurant.

Kerst
Kerstshow in Breda

In de maand december leven we toch allemaal wel een beetje toe naar de heerlijke kerstdagen. Daarom bieden wij in de maand december een heerlijke Kerstshows


Vanaf 13 december tot en met 26 december 2019 zijn de Kerstshows weer te zien in het theater-restaurant in Breda. Ook tijdens de kerstdagen zelf zijn er shows!

Avondje uit en heerlijk dineren

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst. 

Kerst-dinnershow

De Kerst-dinnershow is elk jaar weer een grote happening met zang, dans, humor en natuurlijk….de kerstman! Een onvergetelijke avond uit met vrienden, familie, collega’s of als bedrijfsuitje.


Onder het genot van een overheerlijk 4-gangen diner neemt de cast u mee naar een magisch winter wonderland waar onze vocalisten alle grote kersthits zullen zingen. Alles wat u hoeft te doen is zitten en genieten van deze kerst-dinnershow! Meer informatie omtrent de invulling van de kerstshows volgt snel, maar wij beloven u dat het ook dit jaar weer een groot festijn gaat worden.

Speeldata 2019

21 december
24 december
25 december
26 december

Bij deze kerstdinnershow is inbegrepen:

  • Ontvangst om 19.00 uur
  • Aanvang Kerstshow om 19.30 uur
  • Kerstshow gedurende de hele avond
  • 4-gangen diner

Prijzen:
Kerstshow op 21, 24, 25, 26 december 2019


Zaalplaatsen: € 69,90 p.p.
Balkonplaatsen: € 64,90 p.p.


Drankarrangement is € 17,50 per persoon (voor kinderen van 8 t/m 11 jaar is de prijs € 11,50)
Een drankarrangement houdt een onbeperkte keuze uit jupilerbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port in.
Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show. 


Let op: het is alleen te boeken voor de gehele tafel en de prijs is berekend per persoon. Het is dus niet mogelijk om voor de helft van uw tafelgenoten een drankarrangement te boeken. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het eind van de avond.


Exclusief Service kosten à € 1,50 p.p. 

Handig om te weten!

Rolstoeltoegankelijk
De Theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalide-toilet. Let er bij het kopen van de tickets op dat de balkons niet rolstoeltoegankelijk zijn, u zult dus zaalplaatsen moeten aanvinken.


Kindertickets
De dinnershows zijn geschikt voor jong en oud, echter adviseren wij om de dinnershow te bezoeken met kinderen vanaf 8 jaar. De Avenue biedt een avondvullend programma dat tot circa 23.30 uur duurt. Houdt u er rekening mee dat u tijdens de show niet kunt rondlopen door de zaal. Voor de kleinste bezoekers (kinderen tot 12 jaar) hebben wij een kindermenu. Dit bestaat uit soep, frietjes met een snack naar keuze en een dessert. Zij krijgen 50% korting op de reguliere plaats.


Overnachten
Wilt u na de dinnershow niet meer naar huis rijden maar lekker een nachtje slapen in een 4-sterren hotel, gelegen op zo'n 500 meter van het theater, ook in hartje Breda.
Vraag naar de mogelijkheden


De prijs van deze speciale Kerst Dinnershows zijn geldig tot en met 26 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje