SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Amsterdamse Avond of Middag - Gezellig uitje in Theatrale sfeer

Een gezellige Amsterdamse avond of middag in theatrale sfeer, met vrolijke meezingers & verzoekjes, smartlappen uit de Jordaan, weemoedige tranentrekkers en parels van weleer.

theater restaurant
Uitje in Amsterdam

Wij bieden voor groepsreserveringen een Amsterdamse avond of middag, u kunt dit combineren met een 3-gangen menu, of een budget menu, of op voor u op maat gemaakte "hapje of drankje" wensen. Kortom genieten zoals u dat wilt!

Muzikale meezingers en verzoeknummers

Een gezellige Amsterdamse avond of middag in theatrale sfeer, met vrolijke meezingers & verzoekjes, smartlappen uit de Jordaan, weemoedige tranentrekkers en parels van weleer.In gezelschap van een drankje en een hapje in een authentieke omgeving kunt u weer volop genieten van muziek met een oprechte lach en een traan. En kunnen de zangkanaries onder jullie eens lekker meebleren op de vele Amsterdamse top hits van toen en nu "Kennen jullie deze nog?!’

Feestlocatie voor Feesten op Maat

Als u in een unieke ambiance en op een prachtige locatie uw feest wilt vieren bent u bij ons aan het juiste adres. En dan hebben we het over elke mogelijke gelegenheid. Ons hartelijk en kundig personeel zet u graag in het kaarslicht. Het kan allemaal. Met een capaciteit van 90 dinerende gasten of in buffetvorm 120 gasten, biedt ons Theater Restaurant een ruime plek, maar zal door haar prachtige art-deco interieur altijd intiem en warm aandoen. Groepsreserveringen zijn mogelijk, ons team zal zorg dragen voor een muzikale omlijsting in combinatie met een smaakvol diner of lunch of borrel. Wij garanderen entertainment, welke avond of middag u ook komt. Wij nodigen u graag uit om mee te denken over een speciaal voor uw gezelschap geselecteerde en passende act. Wat fijn is voor uw gasten is dat we op 450 meter van het Centraal Station zitten en zich in onze buurt diverse hotels bevinden. We doen niet moeilijk over het gebruik van microfoons of beamer en zullen alles in het werk stellen om uw feest absoluut memorabel te maken.

Bij deze Amsterdamse avond of middag is inbegrepen

  • Ontvangst
  • Entertainment (muzikale invulling met meezingers en verzoeknummers)
  • Vastgesteld 3 gangen menu

Prijzen € 62,50 p.p.


De prijs van dit Amsterdamse uitje is geldig tot en met 31 december 2018.Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje