SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

DJ workshop met diner in Haarlem

In Haarlem kunt u een echte DJ workshop volgen van een professional, met uitsluitend een diner.

DJ set
DJ workshop in Haarlem en diner

De DJ uithangen. Iedereen vindt het leuk om tijdens een feestje muziek te draaien en mensen te laten dansen en genieten. Nu kan het ook met een zeer professionele uitstraling zodat jullie echt de show stelen. U leert alle basis technieken op professionele attributen die meegenomen worden naar de besbetreffende locatie in Haarlem en u krijgt ruim de tijd om te oefenen. Zeer leuke workshop met diner!

Het vindt beiden plaats bij onze horecalocatie in het centrum van Haarlem. Alleen in combinatie met een borrelarrangement of diner/lunch te boeken. Als u een eigen locatie heeft kunt u ook los de DJ workshop boeken.

3 gangen groepsdiner in het centrum van Haarlem

Deze bijzondere locatie op de Grote Markt in Haarlem is zeer geschikt om te combineren met uw groepsuitje of om gewoon lekker te dineren. Een heerlijk 3 gangen diner staat hier voor u klaar met gerechten als gerookte zalm salade, kalfsentrecote en chocolade soufflé.

U kunt in het grand café plaatsnemen, maar wij hebben ook speciale plekken op de 1e etage of op onze zolder om zo ook van een geweldig uitzicht te genieten.

Het menu kan natuurlijk altijd aan u wensen worden aangepast. Vanaf 54 personen kunt u gebruik maken van een buffet.
Met uw groepsuitje lunchen, borrelen of tapas eten? Dat kan ook.

Prijs per persoon: €25,00
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 4

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

DJ workshop - topuitje voor muziekliefhebbers

In 1,5 uur leren jullie alles over DJ's. Hoe werkt de apparatuur? Wat is ritme? Waaruit is een house nummer opgebouwd? Dat zijn vragen die beantwoord worden! Uiteindelijk staan jullie het grootste gedeelte van de tijd zelf achter de knoppen, en krijgen jullie een DJ certificaat als afsluiting. De workshop wordt gegeven door professionele DJ's met veel (internationale) ervaring en op de scene-standaard apparatuur. Vinden we in jullie groep de nieuwe Tiesto of Afrojack?!

Prijs is exclusief locatie en reiskosten.

Prijs per persoon: €36,00
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 7

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje