SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Altijd al een echte DJ willen zijn? - DJ workshop in Delft

Wordt een echte DJ en steel de show op feesten en partijen! volg deze leuke muzikale workshop met vrienden, familie of collega's en geniet daarna samen van een heerlijk diner!

DJ workshop
DJ workshop in Delft en diner

De DJ uithangen. Iedereen vindt het leuk om tijdens een feestje muziek te draaien en mensen te laten dansen en genieten. Nu kan het ook met een zeer professionele uitstraling zodat jullie echt de show stelen. U leert alle basis technieken op professionele attributen die meegenomen worden naar de besbetreffende locatie in Delft en u krijgt ruim de tijd om te oefenen. Zeer leuke workshop met diner!
Het vindt beiden plaats bij onze horecalocatie in het centrum van Delft. Alleen in combinatie met een borrelarrangement of diner/lunch te boeken. Als u een eigen locatie heeft kunt u ook los de DJ workshop boeken.

3 gangen keuzemenu op de Markt in Delft

Al 16 jaar is Grand-Diner-Cafe 't Boterhuis een bekend restaurant in Delft.

Het heeft een unieke ligging in het historische centrum van Delft. In de zomer hebben wij een groot terras op de markt en een terrasboot aan de achterzijde

Hier uit eten met uw gezelschap in Delft? U heeft hier keuze uit verschillende voor, hoofd en nagerechten in 2 prijsklasses.

Prijs per persoon: €20,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 10

DJ workshop - topuitje voor muziekliefhebbers

In 1,5 uur leren jullie alles over DJ's. Hoe werkt de apparatuur? Wat is ritme? Waaruit is een house nummer opgebouwd? Dat zijn vragen die beantwoord worden! Uiteindelijk staan jullie het grootste gedeelte van de tijd zelf achter de knoppen, en krijgen jullie een DJ certificaat als afsluiting. De workshop wordt gegeven door professionele DJ's met veel (internationale) ervaring en op de scene-standaard apparatuur. Vinden we in jullie groep de nieuwe Tiesto of Afrojack?!

Prijs is exclusief locatie en reiskosten.

Prijs per persoon: €36,00
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 7

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje