SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies
« Terug

Improvisatietheater in Utrecht, Noord & Zuid Holland

Workshop Improvisatietheater: een grappige, ontspannende en vooral verrassende activiteit.*

Minimaal aantal personen Minimaal aantal personen: 10
 

Uitgebreide omschrijving

Leuk om naar te kijken én om te doen. Als u wordt losgelaten in deze wereld van creativiteit, lol en vrijheid, blijkt iedereen vol ideeën en humor te zitten. Wees benieuwd naar wat uw medespelers neerzetten, kijk, luister, reageer en het verhaal ontvouwt zich vanzelf.


We bouwen de workshop rustig op met speelse en vermakelijke improvisatieoefeningen. Als de fantasie is gaan stromen gaan we scènes spelen waar u met elkaar smakelijk om zult lachen. U zult ontdekken dat als u in het moment bent en in contact met elkaar, u niet meer denkt maar doet, het spelen als vanzelf gaat. * Workshop met pleziergarantie!


In een improvisatieworkshop komen, naast plezier met elkaar maken, leerzame elementen als samenwerken, accepteren, fouten durven maken, open staan voor de ander etc. aan bod.


In het improvisatietheater draait het om accepteren wat uw medespelers neerzetten en ingaan op elkaars ideeën. Het is fantastisch om te ontdekken dat als u vertrouwt op uw eigen en andermans creativiteit iedereen vol ideeën en humor blijkt te zitten. Als u goed naar elkaar kijkt, luistert en reageert op wat u ziet en hoort ontvouwt het verhaal zich vanzelf.Foto's

Belangrijke informatie

Prijs per persoon: € 33,28
Duur van de activiteit: 2.0 uur

Selecteer een stad naar keuze om dit uitje, gecombineerd met een andere activiteit, te reserveren

 
twitter