SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Actief groepsweekend in Gelderland

Geniet van een ALL IN groepsweekend op de Veluwe in Gelderland. Werkt het weer niet mee? Dan verplaatsen we de activiteiten gewoon naar binnen! Weer of geen weer: geniet van dit Actieve groepsweekend in Gelderland.

Polysport
Beleef leuke activiteiten en blijf slapen in een Finse Chalet

U wordt rond 17.30 uur verwacht bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom. De koffie en apfelstrudel staan al klaar. Na het inchecken gaan we beginnen met het langlaufen (outdoor) of het schietorama (indoor). Deze keus hangt af van het weer. U bent rond 20.00 uur weer terug.

De rest van de avond mag u zelf invullen.

Overnachten in een Finse Chalet.

De volgende ochtend krijgt u een heerlijk ontbijtje met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie/thee, jus d'orange en eitje.

Na het onbijt gaan we beginnen met de activiteit die u nog tegoed heeft, langlaufen of het schietorama. Tegen 13.30 uur staat er een heerlijke 'sportieve lunch' voor u klaar. Ook hierna volgt natuurlijk een spectaculaire prijsuitreiking.

Activiteiten voor de hele familie en de overnachting

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken.

Dit actieve groepsweekend in Gelderland is inclusief

 • Ontvangst met koffie/thee en apfelstrudel
 • Langlaufen en Schietorama
 • Après Ski
 • Prijsuitreiking en film op groot beeld
 • 1x 3-gangen diner
 • 1x Overnachting
 • 1x Ontbijt
 • 1x Sportieve lunch
Prijs: € 159,00 p.p.
Minimaal 8 personen

Toeslagen:
 • Zaterdag toeslag: € 5,00 per persoon
 • 1-persoonskamer toeslag: € 10,00 p.p.p.n.
 • Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.
De prijs van dit actieve groepsweekend in Gelderland is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje