SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Actief dagje Punteren op het water in Giethoorn beleven!

Beleef de actie op de wateren van Giethoorn, ervaar hoe het is om Gieters te varen in een punter, leer lopen op het water in de aqabubbels en geniet van een pannenkoeken buffet, uitgebreide barbecue, driegangendiner of buffet.

Varen in Giethoorn
Actie op het water in Giethoorn

Beleef de actie op de wateren van Giethoorn, ervaar hoe het is om Gieters te zeilen in een punter en geniet van een uitgebreide barbecue, 3-gangen diner of (pannenkoeken)buffet.

Programma

10.00 uur
Ontvangst met 2 kopjes koffie of boerenbrok


11.00 uur
U wandelt naar de punters die voor u klaar liggen. Na een korte uitleg gaat u al punterend naar het meer ‘t Bovenwijde. Voor onderweg krijgt u een uitgebreide picknick mee. Aansluitend levert u de punter weer in bij het botenbedrijf en heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken.


Wij beschikken over diverse activiteiten als Braingame (hersens krakende beeld puzzels), Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister. Voor de kinderen is er een speelzolder met ballenbak en megablocks, speeltuinen Pannakooi
Indien u een arrangement heeft geboekt bij Eetcafe Giethoorn, mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten.


17.00 uur
Borrel (exclusief)


18.00 uur
Barbecue of luxe hamburger menu

Gezellig locatie aan het water

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Dit actieve dagje uit op het water in Giethoorn is inclusief:

  • 2 kopjes koffie of thee en boerenbrok
  • Huur punter (maximaal 5 personen per punter)
  • Uitgebreide picknick
  • Barbecue of Luxe hamburgermenu

Prijs: € 37,50  p.p. (Luxe hamburger menu)
€ 47,50 p.p. (met barbecue of buffet)
Minimaal aantal personen is 4.


De prijs van dit Actieve dagje uit op het water in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje