SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Actief dagje Punteren op het water in Giethoorn beleven!

Beleef de actie op de wateren van Giethoorn, ervaar hoe het is om Gieters te varen in een punter, leer lopen op het water in de aquabubbels en geniet van een Build-Your-Own-drie gangenmenu, uitgebreide barbecue of buffet.

Varen in Giethoorn
Actie op het water in Giethoorn

Beleef de actie op de wateren van Giethoorn, ervaar hoe het is om Gieters te varen in een punter, leer lopen op het water in de aquabubbels en geniet van een Build-Your-Own-drie gangenmenu, uitgebreide barbecue of buffet.

Programma

11.30 uur
Ontvangst met koffie of thee en boerenbrok


12.00 uur
U wandelt naar de punters die voor u klaar liggen. Na een korte uitleg gaat u al punterend naar het meer ‘t Bovenwijde. Voor onderweg krijgt u een uitgebreide picknick mee. Aansluitend levert u de punter weer in bij het botenbedrijf en heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken.


17.00 uur
Borrel (exclusief)


18.00 uur
Barbecue of Build-Your-Own-3-gangen-Menu

Gezellige locatie aan het water

Dit gezellige Amerikaans getinte luxe hamburger restaurant biedt plaats aan 35 tot 70 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 80 personen. Als één van de weinige restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin, speelzolder. (met ballenbak en kegelbaan). Stel je eigen luxe burger samen in deze American diner volgens het Build-Your-Own-Burger menu of kies voor één van de andere gerechten en is  bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.


De locatie beschikt over diverse activiteiten als Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister, diverse mobile games door Giethoorn, Pubquiz, The Bomb (virtual game), VR-moordspel of speel hacked the game (escapegame). Voor de kinderen is er een speelzolder, speeltuin, Pannakooi en kindercroquet. Indien u een arrangement heeft geboekt mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten.

Dit actieve dagje uit op het water in Giethoorn is inclusief:

  • 2 kopjes koffie of thee en boerenbrok
  • Huur punter (maximaal 5 personen per punter)
  • Uitgebreide picknick
  • Barbecue, of driegangen Build-Your-Own-driegangen-Menu

Prijs: € 49,50  p.p. 
Minimaal aantal personen is 4.


De prijs van dit Actieve dagje uit op het water in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2022.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje