SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

3 Dagen genieten met je gezin op een park op de Veluwe - Super faciliteiten

Waar vind je nou nog een recreatiepark in Nederland dat zowel vernieuwend is en met de tijd mee gaat als de veelzijdigheid en betrouwbaarheid biedt waarnaar de vakantieganger van nú naar op zoek is? Juist, midden op de Veluwe! De diverse faciliteiten op dit park zijn voor jong en oud. Hier beleef je het leukste gezinsuitje.

6p Familielodge
Veelzijdig park met veel mogelijkheden

Veelzijdigheid en vakantiebeleving hangt als een rode draad boven het gehele park. Dit uit zich in de vele verschillende mogelijkheden voor diverse uitjes. Met een vakantie op dit 5 sterren vakantiepark beleeft u een unieke tijd met het gezin of de hele familie! Voor iedereen is er wat te beleven. Voor de kids t/m 12 jaar is er elke schoolvakantie een goed gevuld animatieprogramma en maak kennis met onze mascottes Keessie en Willie!

Diverse activiteiten

Bowlen is leuk en blijft leuk! Ga met jouw gezin of familie de strijd aan op de Bowlingbaan! Speel interactieve spellen met elkaar of tegen de naastgelegen Bowlingbaan. Gooi die strike, laat jouw familieleden versteld staan van jouw bowling toptalent en geniet van een gezellige tijd met elkaar.


Of kom bij ons langs voor een gezellig potje midgetgolfen en laat je familie zien wat je kan op de uitdagende midgetgolfbaan op het park. Midgetgolf is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook altijd een leuke uitdaging voor volwassenen.  


U hoeft zich geen zorgen te maken over de materialen. Voor het huren van midgetgolfsticks en balletjes kunt u terecht bij de receptie. U betaalt hier een kleine vergoeding voor. De extra € 5,- borg per stick krijgt u na het inleveren van het materiaal uiteraard weer terug.


Ben jij de beste van de familie?


Naast de vele activiteiten die het park biedt voor jong en oud, zijn er ook 2 lieve vrienden van ons op het park, namelijk Keessie en Willie. Keessie is een ondeugend typetje dat veel kattenkwaad uithaalt. Het is een soort Pietje Bell van nu. Zijn vriendinnetje Willie is totaal het tegenovergestelde en is een erg deftig dametje. Ze gedraagt zich soms als een juffie, die alle touwtjes in handen heeft.


Samen met Keessie en Willie beleef je veel plezier tijdens het verblijf op dit 5 sterren vakantiepark. Ook staat ons animatieteam klaar voor uw kinderen tijdens de schoolvakanties. Deze professionele entertainers zijn speciaal opgeleid om uw kinderen een onvergetelijke vakantietijd te bezorgen.


De Kidsclub is voor kinderen van 3 tot 12 jaar, in alle officiële schoolvakanties. Kom gezellig dansen en liedjes zingen! Ook hier maken onze mascottes Keessie en Willie het extra gezellig! Natuurlijk horen knutselen, spelletjes spelen, theater binnen en buiten hier ook bij! Er gebeurd van alles bij de Kidsclub!


Voor alle veiligheid worden de kinderen op het park opgehaald door de Keessie-mobiel! Sta klaar bij de Keessie halte en je wordt opgehaald. Let wel even op de tijd wanneer hij langs komt rijden.


Daarnaast kunt u deze actieve en leuke dag perfect afsluiten met een potje Tafelgrillen voor het gehele gezin. Gezelliger kan het niet! Inclusief voorgerecht, vlees, vis, salades en friet.

Overnachten in een Familielodge

Heerlijk genieten van een zomerse dag met uw hele gezin in een chalet. Verblijf in een van de familielodges en geniet optimaal van uw welverdiende vakantie. Combineer deze knusse familielodge (32m2) met het buitenleven; stralend zonnetje, grote (gedeelde) veranda, ultiem genieten!


Zowel het binnen- als buitenleven op de Veluwe is een geweldige ervaring. 


Voorzieningen


 • Autovrij gedeelte
 • Centrale verwarming
 • Huisdieren toegestaan
 • Tuinmeubels
 • Gedeelde veranda
 • Woonkamer met een LCD TV
 • Keuken met volledige inventaris, vaatwasser en Nespresso koffiemachine
 • 3 slaapkamers met 6 slaapplaatsen
 • 2 badkamers met douche
 • Apart toilet

Bij dit 3-daags Gezinsuitje met super faciliteiten is inbegrepen:

 • 2 Overnachtingen in een Familielodge of vergelijkbare accommodatie
 • Keessie & Willie verrassingspakket in de lodge voor kinderen
 • Tafelgrillen met het hele gezin
 • Midgetgolf
 • Bowlen
 • Vrij gebruik van de speelactiviteiten

Prijzen:
Volwassenen vanaf  € 225,00 p.p.
Kinderen vanaf € 34,00 p.p.


De prijs van dit 3-daags Gezinsuitje is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen en juli en augustus. 

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje