SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

3-daagse Van Gogh Boerderijbelevenis in hartje Brabant - Super leuk groepsuitje!

Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke groepsuitje. U overnacht in een bosrijke omgeving en tijdens de 3 dagen maakt u een boerderij excursie bestaande uit de Van Gogh rondleiding en schilderworkshop. Super leuk om met een vriendenuitje of familieweekend te doen.

Schilderworkshop
3-daagse Van Gogh Boerderijbelevenis in hartje Brabant - Groepsarrangement

Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke arrangement. Op de dag van aankomst wordt u verwelkomd met een inspirerend 3-gangen ARTistiek menu.

Het arrangement

Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke arrangement. Op de dag van aankomst wordt u verwelkomd met een inspirerend driegangen Van Gogh menu. ’s-Avonds slaapt u in hotel Guldenberg te midden van de Brabantse natuur, die door de schilder zo geliefd was. In de ochtend geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Op de dag naar keuze gaat u op pad naar ’t Klein Laar, de authentieke Brabantse boerderij waar u mag binnenkijken! Hier wordt u ontvangen, door de enthousiaste kunstenaar en bewoonster Monique van Gemert Smulders , met een lekkere kop koffie of thee en een lekkernij waarna de rondleiding “het verleden en heden van Vincent van Gogh” begint. Na de rondleiding gaat u aan de slag om met alle opgedane inspiratie uw eigen Van Gogh te schilderen! Bij goed weer vindt de schilderworkshop plaats in de zonnebloemweide, bij minder goed weer in de oude schuur van de boerderij. Natuurlijk is er tijd om tussendoor van uw lunch te genieten op deze rustieke locatie.

Het hotel

Het hotel is gelegen te midden van een prachtig stuk natuur, direct grenzend aan Nationaal park “de Loonse en Drunense Duinen”. Zakelijke, recreatieve, en particuliere gasten voelen zich hier thuis. De natuurlijke omgeving biedt u de juiste inspiratie voor uw brainstorm sessie, de rust voor uw vergadering en de ruimte voor uw teambuilding activiteiten. De gasten van uw feest worden overdonderd door de pracht en stilte van de locatie. De recreatieve gast kan naar hartenlust wandelen en fietsen direct vanaf het hotel of genieten op het zonovergoten terras met uitzicht op de natuur. Met een beetje geluk ziet u een hert, konijn of een boomleeuwerik, want bij Guldenberg bent u in de natuur, natuurlijk!

Bij dit 3-daags Groepsuitje is inbegrepen:

  • 1 x Een culinair 3-gangen diner
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet aanvang tussen 7:00 uur en 9:30 uur
  • 1x Boerderij excursie bestaande uit de Van Gogh rondleiding en schilderworkshop bij de authentieke Brabantse Galerie / Atelier boerderij ’t Klein Laar te Helvoirt. Op dag 2 of 3 van uw verblijf
  • 1x Een kop koffie of thee met lekkernij tijdens de excursie bij ’t Klein Laar
  • 1x lunchpakket om mee te nemen en te nuttigen bij ’t Klein Laar

Prijs: vanaf € 106,50 p.p. op basis van een kleine 1-persoonskamer of 2-persoonskamer voor 2-persoonsgebruik met douche en toilet.
Prijs is gebaseerd op minimaal 8 personen.


Wilt u op de fiets naar ’t Klein Laar? Dat kan! U huurt een fiets voor € 10,- per fiets per dag. De excursie met workshop vindt plaats tussen 10:00 uur en 14:00 uur of tussen 12:00 uur en 16:00 uur op de door u gekozen dag, op basis van beschikbaarheid.


De prijs van dit groepsarrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen. 

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje