SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

3-daags Fijnproevers arrangement in de Achterhoek - Sfeervol overnachten in [..]

Het restaurant, waar u het hele jaar rond als het ware in de tuin kunt dineren, is sinds 2005 onderscheiden met een Bib Gourmand van de Michelin. De keuken van dit restaurant is Nederlands/Frans. Waar mogelijk wordt er gewerkt met producten uit de streek. Kom culinair genieten in de Achterhoek en blijf 2 nachten slapen in dit sfeervolle hotel.

Hotel de Tuinkamer hotelkamer 1
Culinair genieten in de Achterhoek

Ons restaurant, waar u het hele jaar rond als het ware in de tuin kunt dineren, is sinds 2005 onderscheiden met een Bib Gourmand van de Michelin. De keuken van ons restaurant is Nederlands/Frans. Waar mogelijk wordt gewerkt met producten uit de streek. Kom culinair genieten in de Achterhoek.

Landelijk genieten in Ruurlo

Ons hotel is een kleinschalig en landelijk gelegen hotel in Ruurlo met een prachtige locatie in de Achterhoek. Het hotel beschikt over 9 hotelkamers. In het oude deel van de boerderij vindt u de gezellige bar met een open haard. Het fijnproeversrestaurant bevindt zich in de aangebouwde serre. Tijdens het mooie weer kunt u genieten op het grote terras.


Komt u met de fiets? U kunt uw fiets hier gerust stallen. Heeft u een e-bike dan is opladen van de elektrische fiets hier ook geen probleem.

Sfeervol restaurant

De keuken van ons restaurant is Nederlands/Frans. Waar mogelijk wordt gewerkt met producten uit de streek. Daarnaast staan er ook diverse klassieke Franse gerechten op de menukaart en hebben we een aparte kreeftenkaart. Chef-patron Jos Weel roert al ruim 40 jaar in de pannen en heeft in diverse gerenommeerde bedrijven gewerkt in binnen- en buitenland.


Ria Weel is vinologe en heeft een uitgebreide wijnkaart samengesteld, waarbij de nadruk ligt op wijnen uit Europa. Indien u dit wenst, kunnen we mooie bijpassende glazen wijn serveren bij de gerechten.

Bij dit 3-daags Fijnproevers arrangement in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een heerlijk ontbijt
  • 1e avond een 3-gangen diner
  • 2e avond een 4-gangen diner

Prijzen:
€ 177,00 p.p. op basis van een standaard 2-persoonskamer.
€ 201,00 p.p. op basis van een comfort 2-persoonskamer.


De prijs van dit 3-daags Fijnproevers arrangement in de Achterhoek is geldig tot 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje